Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Ti hogy zártátok az...

Animések! Ti hogy zártátok az évet?

Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Éppen a Sasurai no Taiyo anime 12. részével végeztem.
2021. jan. 1. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nemrég néztem újra a Kamisama Hajimemashitat.
2021. jan. 1. 23:22
 3/4 A kérdező kommentje:
A kamisama hajimemashita nekem is rég váró listán van, és nem tudom hogy elkezdjem-e. Kérhetnék egy véleményt?
2021. jan. 2. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett, az egyik kedvenc animém. Eddig kb 50 animét láttam, de így egyből csak 1 jut eszembe, aminek szerintem jobb a befejezése. Egyesek szerint túl nyálas, de szerintem ennél jobb befejezést nem igazán lehet találni. Én nagyon szeretem a fantasy animéket, a kitsunékért úgyszintén odavagyok, úgyhogy nekem ez még nagy előny volt nála. Szerintem kellően eseménydús volt, az alapsztori is nagyon tetszik és jól is valósították meg. Én csak jót tudok róla mondani, nekem nagyon tetszett.

Meg a kettő évad mellett van még a Kamisama Hajimemashita Kako-hen OAD 1,2,3,4 meg még a Kamisama Hajimemashita Kekkon Zenya, ezeket mindenképp nézd meg mert szerintem csak így kerek a történet. A Kako-hen-ek inkább csak ilyen kiegészítő részek, ezekben Tomoe múltját mutatják be, de szerintem ezekkel még jobban érthető az egész történet.

Egyébként ha végül megnézed, és neked is tetszik még akkor tudom melle ajánlani a Kakuriyo no Yadomeshit. Sokban hasonlít rá, mondjuk szerintem ez azért könnyedebb mű, de ez is nagyon élvezhető.

2021. jan. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!