Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az animések miért ilyen...

Az animések miért ilyen rosszindulatúak (itt gyakorin)?

Figyelt kérdés
Eddig mindig náluk láttam egymás értelmetlen fúrását és lepontozását
2020. nov. 27. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Én is ezen gondolkozom, nagyrészük tényleg elég toxic..
2020. nov. 27. 23:54
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy szerintem olyan elven működnek, hogy "jajj neki nem ugyanolyan az ízlése mint nekem úristen lepontozlak haha"

Ez gáz

2020. nov. 27. 23:55
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem képesek elfogadni, hogy a világ nem csak fekete-fehér.

Ezen az oldalon a saját véleményt rettentően leszólják, akárcsak az Attack on Titant.

Kedvenc openinggel kapcsolatos kérdéshez is írhat bármit az ember, szinte teljesen biztos, hogy valaki úgyis lepontozza, főleg, ha az illető valami közönség által kifejezetten kedveltet ír pl. Unravel.

Amíg vannak normális animés tagok az oldalon, addig szerintem tűrhető.

2020. nov. 28. 00:14
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Tök mindegy hova írják az Attack on Titan-t, oda megy a lepontozás. Én pl kimondottan nem szeretem a Seven deadly Sins-t, de még életemben nem pontoztam le, mert másnak viszont tetszik. Én undorodom ettől a pontozási rendszertől, mert ez csak a rosszindulat melegágya, egyszerűen ha valaki csak és kizárólag negatív értékeléseket add a válaszokra, azt az embert nem tiltják el a pontozástól, de legalább az összes többi válaszolóval kicseszik a lepontozó. Én ezt egy picit moderálnám ha rajtam múlna, mert amióta bejött az értékelési rendszer, elszaporodtak a rosszindulatú emberek.
2020. nov. 28. 08:02
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Amikor gyerek/kiskamasz voltam (ez volt kb 2006-2009 között) akkor is ugyanilyenek voltak az animések. Rendkívül bunkók, arrogánsak, beképzeltek, önteltek és gőgösek voltak - vagy mai szóval toxicok voltak.

Szerintem ez többek között azért van, mert a valóságos mikro és makro közösségükben ők bántva vannak a “hóbortjuk” miatt, legyen szó akár az osztálytársakról, akár a szülőkről, testvérekről. Ezt meg nem tudják kezelni, és vannak akik így vezetik le. Nekem kedvenc sztorim az volt, amikor kb 11-12 évesen Miyavi rajongó voltam és csináltam egy gportálos oldalt, amire külföldi oldalakról szedtem le szövegeket és lefordítottam. Majd jött egy leányzó és beírt a chat-be, hogy én milyen gáz vagyok, hogy szövegeket lopok és a végén még az apám halálát is kívánta. :DDD De olyanokra is emlékszem, hogy volt egy J-rockal foglalkozó Myvipes csoport (vagy klub, már nem emlékszem hogy hívták), amiben csak előszűrés után vették fel az embereket. Volt egy lány, akinek az adatlapján a tipik zenekarok mellett ott volt Gwen Stefani, és szegényt nem hogy nem vették fel, hanem még meg is alázták, hogy mekkora pózer. :D Szóval nincs új a nap alatt, ez tíz éve is így volt, meg most is.

2020. nov. 28. 11:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen értékelési rendszer? Már legalább 10 éve járok erre az oldalra és hasznos-semleges-haszontalan rendszer és az ebből származtatott hasznossági százalék kezdettől fogva létezik.

Sőt, egy kicsit finomítottak is a dolgon a legutóbbi frissítésel azzal, hogy a válaszolók általános hasznossági arányát 5 pipás rendszerre cserélték, így nehezebb célzottan százalék alapján támadni egy-egy válaszolót, illetve ha az adott válasz hasznossági arányára kattintasz, látod, hogy hányan és hogyan pontoztak és hogy az adott pontozások hány százalékban számítanak bele a válasz értékelésébe, vagyis szűrhető, ha valaki friss accountokkal 'aránycsal', továbbá, hogy ugyanaz az egy account/felhasználó pontoz-e végig mindenkit.

2020. nov. 28. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként pedig ami a pontozásokat illeti, véleménykérdésnél általában úgy megy a dolog, hogy "a véleményed nem egyezik az enyémmel? Nem hasznos!"

Ténykérdéseknél pedig "a tények nem egyeznek a véleményemmel? Nem hasznos!"

Például megint csak a 4. mondja, hogy az Attack on Titant ajánló vagy méltató válaszokat lepontozzák és hogy ez rossz, mert véleménykérdés. Nos szerintem meg az Attack on Titan szar, de ha megosztom ezen véleményem, a rajongók ugyanúgy nem fogják elviselni lepontozás nélkül. Addig nem pontozok, de olyankor általában megeresztek egy sor "bosszúpontozást". Véleménykérdésnél minden vélemény egyenlő és ha valamit nem szeretni "nem hasznos", akkor szeretni sem hasznos.

2020. nov. 28. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Animés vagyok, és nem szeretem, ha pár idióta miatt az egész közösséget egy kalap alá veszik. Animések között is rengeteg a normális arc, ahogy pl. a Harry Potter fanok között is vannak bunkók. Jó lenne nem általánosítani!
2020. nov. 28. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:
2020. nov. 29. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!