Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Melyik animében...

Animések! Melyik animében élnétek szívesen, és miért?

Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Idk, lehet én láttam eddig csak szar animéket, de én nagyon egyikben sem😅

Sem Tokyo Ghul, Se One punch man, Se naruto, Se Attack on titan, mindegyik kib@$2ott veszélyes helynek tűnik

2020. dec. 13. 16:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem szarak amiket láttál. Csak túl veszélyes lenne számunkra. Meg hát hiába is szeretnénk ott élni, egy kettőre megölnének a ghoulok, óriások, ninják.
2020. dec. 13. 16:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sámán király.
2020. dec. 13. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mert hogyha én lennék a sámán királynő akkor béke és harmónia lenne a földön.
2020. dec. 13. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

hát ha valami békés kéne, akkor tuti valami slice of life vagy hárem animét mondanék

bár aligha történne meg velem ugyan azok a jó dolgok, mint ami főszereplőknek

ha valami izgalmast, akkor a one piece-t mondanám

2020. dec. 13. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Na most, én nem szeretem azt alapul venni, hogy ha bekerülnék egy anime világban, a főszereplő helyébe kerülnék, vagy hasonlóan kivételezett lennék, mint a főszereplő. Akár milyen király dolog a Jojo-ban, ha valakinek stand-je van, YYH-ban spirituálus energia vagy a HxH-ban nen használó, de valójában az univerzumukon belül nagyon, nagyon kevés embernek adatik ez meg, vagyis hogy pont te (én) egy legyél közülük, az esélye elenyésző.

One Piece? Rommá kell dolgoznod a seggedet a sok edzéssel, hogy ne csak ágyútöltelék legyél, de ha igazán akarsz valamit, akkor meg kell enned egy jobb fajta démongyümölcsöt vagy mi a tökömet, de az hátrányokkal is jár és még mindig sok munka, amíg haki használó lehetsz.

A Dragon Ball, Naruto szuperképességei már sokkal inkább tanulhatók, de az egy életforma nagyon kemény edzéssel, aminek mindent alá kell rendelni. De ott is vannak átlag emberek számára veleszületett hátrányok, plusz ha elég erős vagy, akkor előbb utóbb úgyis belekerülsz valami élet-halál harcba, ami nem poén.

Evezzünk békésebb vizekre, slice-of-life anime világába kerülni alapvetően akkor éri meg, ha valami sci-fi vagy fantasy slice-of-life. Normál hétköznapi esetében az semmiben sem volna más, mint a valódi világ.

Ami pedig a háremeket illeti, ott általában a protagonista az egyetlen kivételezett helyzetű szereplő, akire ok nélkül ragadnak a lányok. Mindenki más számára a logjobb esetben is olyan a helyzet, mint egy normál hétköznapi slice-of-life.

Kivéve egy hárem sorozatot. Monster Musume no Iru Nichijou. Bárki folyamodhat, hogy házigazdája lesz lányoknak, az állam támogat érte, ha pedig magánzókkal intézteted a dolgot, még választhatsz is, milyen fajtát akarsz. A "cserediák" program egyébként is leginkább kerítő programként működik. A kulturális szempont csak álca. Szóval egy voks oda.

2020. dec. 13. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Planetes. Azért, mert "földi halandók" is dolgozhatnak az űrben.
2020. dec. 13. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
15%
egyik sem, szerintem nem lenne valami kényelmes 2D-s ként élni
2020. dec. 14. 00:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Fullmetal Alchemist (2003-mas verziójú világ)

Kyou Kara Maou

Mo Dao Zu Shi

Dragon Ball Z (de csak azután, mikor már Vegita is megjelent)

2020. dec. 14. 16:57
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

Naruto shippuuden

Attack on titan

Noragami

2020. dec. 14. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!