Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Kenjo no...

Mi a véleményetek a Kenjo no magóról?

Figyelt kérdés
Nekem az, hogy egy ilyen tömeg isekai. De ott is a legalul van. A karakaterek borzasztóak. A főszereplő helyére egy követ is rakhatnánk, mert olyan idióta, mint egy kő. A mellék szereplők pedig lélektelenek voltak, mert klisések, mint az állat. Hozzámeg a világról is alig tudunk meg valamit és ez is nem érdekes. A anime szintje a isekai Isekai wa Smartphone to Tomoni szintjén áll. (ami nagyon nem jó) Végszóba ez egy tucat klisés isekai anime, amiben semmit sem akart a készítő elérni. Csak annyit hogy termeljen egy kis profitot. A értékelnem kellene akkor 2/10.

2020. dec. 31. 10:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

"Az őrület definíciója, mikor ugyanazt a

hibát követed el újra, és újra, más eredményt várva."

Mondhatni a könnyem kicsordult

mire végeztem ezzel az animével.

De még véletlenül sem a jó értelemben.

Hagy fejtsem ki:

Szerintem a Kenja no Mago egy hatalmas példa arra,

hogy hogyan NE írj egy fantasy műsort, vagy adoptációt.

Egy már 1000x kijárt utat tapos az anime,

a túlegyszerűsített könnyen felejthető tudatlan,

undormány karaktereiről pedig már szót sem ejtenék.

Bármelyik célközönségnek is szánták ezt a "művet", megbukott.

Ez az anime csak egy újabb CRTL C - CTRL V pénznyelő műsor

és az egyetlen dolog amiben elér valamit az anime, az az üzleti szempont.

Belefáradtam:

ezekbe a copy pasta ln adoptációkba mint a Kenja no Mago,

de Japán ugyanúgy pumpálja őket a szánkba, hisz ez hoz pénzt.

ezekbe a nárcisztikus op főszereplőkbe,

semmi személyiség, csak azért léteznek,

hogy ezek az üres-doboz mellékszereplők

dicsérgessék őt minden sikeres küldetése után.

ebbe a 12 éves szintű történet írásba;

Az egyik pillanatban egy hatalmas démon - ember háború,

aztán a következő részben jönnek a cicis jelenetek egy középiskolában..?

Aztán a következő részekben össze-vissza: harc, romantika, harc, fanservice

ezekbe a potenciálisan érdekes történetekbe,

amit a készítőknek muszáj teljesen elb*niuk,

értelmetlen, viccet elkerülő "komédiák"-kal,

miközben minden ami érdekes lenne a sztori szempontjából

a háttérbe szorul ezek miatt.

ezekbe az egy dimenziós waifukba,

akik még véletlenül sem különböznek a többi 2 milliótól,

Hatalmas mellek, cukor színű haj, sorolhatnám.

Ez így nagyjából összefoglalja a gondolataimat az animével kapcsolatban.

Bocsi ha hosszú lett :D

2020. dec. 31. 10:28
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Egy klisés isekai. Nem több felejthető.

A Mushoku tensei (januárban kezdődik) fog újra egy minőségi isekai lenni.

2020. dec. 31. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Láttam már pár rosszabbat, de tény, hogy közel van az aljához.
2020. dec. 31. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
2 részt láttam belőle és annyira megutáltam a kék hajú csajt,hogy nem tudtam folytatni.
2020. dec. 31. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez az egyik anime, amit pár rész után kaszáltam. Már nem is emlékszem miért, de elég unalmas lehetett.
2020. dec. 31. 16:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Igazán nem értem, mi olyan népszerű ezekben a történetekben, hogy tucatjával kell őket írni és adaptálni.

Van kevés kivétel és azok a jobbak, de általában:

○ Egy nolifer otaku neet meghal egy balesetben. A szar élete egyébként sem az ő hibája, a világ bánt ki vele.

○ Bármiféle cél, és sokszor magyarázat nélkül újjászületik egy fantasy világban.

○ Elképesztő veleszületett tehetséget kap mágiához és harchoz, amivel nincs szüksége érdemi tanulásra és gyakorlásra, senki sem jelenthet rá érdemi fenyegetést.

○ Laikus szinten van egy homályos fogalmuk modern tudományos koncepciókról és nagyvonalakban ismernek bizonyos műszaki megoldásokat, és ezeket azonnal alkalmazni tudják, még tovább turbózva a mágikus képességeiket.

○ Ezüst tálcán kap meg mindent, amiről előző életében csak ábrándozott. Pénzt, hatalmat, megbecsülést és háremet.

Nagyjából ezekből az építőelemekből építkezik ilyen-olyan arányban az összes ilyen sorozat. És a következő szezonban jön még egy (előzetes vetítésen az első 2 rész már kijott), ami látszólag még a Kenja no Magot is alulmúlhatja.

[link]

2020. dec. 31. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Az utóbbi idóben minden ilyen sorozatot ezzel kezdek el:

[link]

2020. dec. 31. 18:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom 6-os miért a Mushoku tensei mondod szarnak miközbe a trailert nézve elég jónak tűnik. Inkább ettől félnék jobban [link] , mert már a trailerben nem tudot semmit sem felhozni. Ami elég nagy baj. Az animáció a Mushoku tenseihez képest szar.
2021. jan. 1. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:

"Nem tudom 6-os miért a Mushoku tensei mondod szarnak miközbe a trailert nézve elég jónak tűnik."

Láttam az első 2 részt. 27-én levetítették.

Alapszituáció: 34 éves dagadt szűz 'kimoi otaku' neethez egy temetés után, amin nem vett részt betör pár családtag, megtalálják ahogy hentaira recskázik és kivágják otthonról. Elbässza egy busz és újjá születik egy fantasy világban egy vidéki jómódú családnál, ahol az anya varázsló, az apa kardforgató. Ő pedig veleszületett tehetséggel rendelkezik a varázslathoz annyira, hogy 3 évesen már közepes szintű varázslatokat tud elsütni. Továbbá nem kell varázsigét mormolnia, amivel túltesz a későbbi varázstanárán, egy cuki lányon. 5 éves korára pedig már őt is mindenben felülmúlja.

Vagyis megint egy emberi söpredék, talán a legalja, amit eddig a műfaj fel tud mutatni, születik újjá és kap meg ezüst tálcán mindent, amire csak vágyhat.

Lehet, hogy az sem jobb, amit te linkeltél, de legalább az egy sima fantasy, nem söpredékpátyolgató isekai.

2021. jan. 1. 01:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es

Valóban tartalmaz sablonokat a Mushoku tensei (mint minden más anime), de a villanás (amit nem szeretnék elspoilerezni, hogy mi pontosan) után, meg fog változni a véleményed róla.

2021. jan. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!