Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Borutoról?

Gucsti123 kérdése:

Mi a véleményetek a Borutoról?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy ilyen rossz olyan rossz de meg se indokolják.

2020. dec. 30. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennek sose lesz vége.
2020. dec. 30. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
50 részt átszenvedtem amikor indult. Kár volt. Az egész nem tartott sehova. A legüdítőbb részei az animének Suigetsu jelenetei voltak, pedig ő volt az egyik legidegesítőbb mellékszereplő a Shippuden-ben, itt viszont ő volt az egyetlen visszatérő szereplő aki maradt önmaga és nem vett be valami világbéke bogyót.
2020. dec. 30. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az hogy lapos az egész. A sima naruto például azért volt jó mert bemutatott egy új világot egy társadalmi rendszert és szépen pörgött felfelé a story is ami a shippuudennél a felénél abba is maradt de kapott egy lezárást. Ez meg ugyan azon a lapos vonalon van húzva mintha az egész csak egy filler volna
2020. dec. 30. 16:59
 4/10 A kérdező kommentje:

2#

Igaz hogy pl Orochimaru nagyon megváltozod de szerintem ez azért van mert

tudja hogy semmi esélye nem lenne Naruto ellen.

3#

Akár hogy is a Boruto is bemutatót egy új világot sokkal megváltozod minden modernebb let. Ami miatt sokan nem szeretik de nem olyan vészes csak megkell szokni, de az is közre játszik hogy a Boruto nem a Naruto Generációnak készült hanem a mostani gyerekeknek, persze hogy nem fog tetszeni a régebbi generációnak.

2020. dec. 30. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"mintha az egész csak egy filler volna"

Mert az is. Évente 1 arcot feldolgoz a mangából, de alapvetően filler az egész, mert a manga havi megjelenésű, és nem ad elegendő alapanyagot egy heti animének.

Amúgy szerintem a manga baromi jó, csak kicsit túltolt. Nem akarok spoilerezni, de olyan technikák vannak már benne, amikhez képest a Naruto-s techikák labdába sem rúgnak

2020. dec. 30. 20:43
 6/10 A kérdező kommentje:

5#

Ha jól tudom most Naruto a mangába kapott egy új formát a baryon módot

amivel nagyon kemény lett.

2020. dec. 30. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előző kommentemben természetesen nem Naruto, mint személy technikáit értettem, hanem Naruto, mint sorozat
2020. dec. 30. 22:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lapos, ahogy ezt már írták. A Narutoban már kicsi korukban kemény edzések voltak.. míg a Borutoban (nem sértés) de kb. játszadoznak. Nekem ez így nagyon semmilyen. Arról nem beszélve, hogy tényleg nagyon sok ez úgy, hogy a Naruto eddig is megvan 720 rész. Erre nem igazán volt szükség.
2021. jan. 5. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az anime írói nem írnak egy átfogó, lineáris történetet :/ Az egész nem szól semmiről
2021. jan. 5. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Itt állandóan Naruto meg Boruto a téma, de nem értem miért. Van egy rakás jó anime, nem hiszem el, hogy a magyarok csak ezeket ismerik. MAL-on valami 5 körüli pontszámmal szerintem egyértelmű, hogy csak akkor nézd, ha mazoista hajlamaid vannak. Boruto helyett ott a Black Clover, bár annak is vannak buta részei, időnként meglepően jó, de a World trigger is megér egy próbát vagy Log Horizon.
2021. febr. 16. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!