Mi a legjobb és mi a legrosszabb a magyar animés közösségben?
*Figyelem, ez saját vélemény*
rossz: Utálják az Aot-ot, Naruto-ot és az Evengaliont (A kedvencem az volt, hogy megkérdeztem, miért utálják az Aot-ot, Válasz: "Mert régi". Egyrészt ezért utálni valamit szerintem hülyeség, mert az értékéből nem vesz el semmit, másrészt PLS, MÉG BE SEM FEJEZŐDÖTT.)
legjobb: Igazából eddig ahány animés emberkével találkoztam mind marha jó fej volt :D
esküszöm, hogy szeretek animés baráti tásaságokba járni, főleg úgy, hogy jó magam, nem vagyok valami nagy animés. Sztem nem láttam 10-et. És elfogadnak (xd) és jófejek egymással. Szóval szerintem ez a legjobb a magyar animés közösségben
Amit rossznak mondanék, hogy borzasztó kicsi és mivel arányaiban nem más, mint a nagyobb népességű országok közössége, borzasztó casual. Úgy kell lepkehálóval összefogdosni azt a három embert, aki nem csak a hype szarokért rajong és hajlandó olyan sorozatra is ránézni, amit több mint 5 vagy 10 évvel ezelőtt csináltak.
Ami a legjobb benne? Őszintén nem tudom. Mivel ennyire casual a közösség, sosem tudtam igazán a részévé válni.
Nem nevezném magam nagy animésnak, párat megnézek ami érdekel ha nincs más dolgom. Lehet hogy az én korosztályom(27) csak simán nem vállalja fel ha ilyesmi is érdekli gondolom a stereotípiák miatt mert általában nálam jóval fiatalabbak azok akikbe belebotlottam és animések
De akikbe belefutottam ott észre vettem egy érdekes dolgot mindenki nagyon az agyonhypolt dolgokért rajong. Az olyan műveket amik tényleg jók pedig nagyon kis hányaduk ismerik
A legrosszabb az, hogy a legtöbb értelmi képessége egy szoba növény szintjén van. Egy kicsit komplexebb dolog kerül elé, akkor már nem érti, így mélységekben sosem lehet ezeket elemezni.
Én jót nem igazán tudok.
"miért utálják az Aot-ot, Válasz: "Mert régi"."
Ez elég nevetséges. :D
Én az AoT-t még kifejezetten újnak tartom ahhoz képest, hogy milyen régiek vannak. :D
A legjobb, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét és remek kis társaságok alakulnak ki.
A legrosszabb talán pont az, ami minden fandomban. Ha valaki nem szereti az egyik művet, azt már elítélik. Plusz mindig vannak olyan hype animék, amiket divat utálni, vagy imádni. Mondjuk, ez a fandom velejárója, engem nem nagyon érdekel a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!