Attack on titan manga olvasók! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha nem szeretnél spoilert olvasni, akkor kérlek ne nézd tovább:)
Manga olvasók hozzátok az lenne a kérdésem, hogy szerintetek Historia babája kitől van?
Utána olvastam neten pár teóriának, de eléggé két részre szakadnak a vélemények. Sokan írják, hogy Eren lehet az apa, amit én sem tartok kizártnak. De szeretném hallani a ti véleményeiteket is, hogy mit gondoltok erről az egész Historia-Eren dologról. :)
Válaszokat előre is köszii:)
2020. dec. 20. 23:40
11/14 anonim válasza:
10. Eren és Mikasa már tuti nem lesz, szerintem. Nekem mindig úgy jött le, hogy csak Mikasának vannak romantikus érzései Eren iránt és Eren csak testvérként szereti. Bár lehet rosszul jött le nekem, nem szoktam analizálni nagyon amiket mondanak.
12/14 anonim válasza:
Pedig a mangában Eren nagyon kíváncsi volt arra, hogy Mikasa miért ragaszkodik hozzá annyira. Egyébként egy japán Aot kiállításon több utalás is volt mind az Eremika, mind az Aruani shipre, úgyhogy esélytelennek nem mondanám, csak Eren nem érdemel csajt ezek után. XD
13/14 anonim válasza:
Szia röviden annyi lesz hogy Eren hozzámegy Arminhoz feleségül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!