Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Borutoban akkor most tényleg...

A Borutoban akkor most tényleg meg fog halni Naruto?

Figyelt kérdés
A shippuden és a filmek utáni élményt nem akartam kockáztatni mivel egyik oldalról azt hallottam hogy nagyon trash a másikról meg hogy még a narutonál is jobb. 50, 50% volt így nem kockáztattam és nem néztem meg. A napokban hallottam egy youtubertől hogy a Boruto mangájában Naruto elveszíti életét. Én amugy ezt nem tartom valószínűleg attól függetlenül hogy nem láttam, de azért mégis csak az egyik legismertebb animéről beszélünk. Ezt is mind a két oldalról hallom hogy " a mangában megfog halni" "nem!nem halhat meg őt biztos nem fog meghalni" szóval kiszeretném már ezt szűrni. Ha valaki azt írja nem, akkor linkeljen nekem egy bizonyítékot. Köszönöm

2020. dec. 9. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni. Már a manga legeleje óta azzal húzzák a rajongók agyát, hogy meghal-e majd vagy sem. Jó reklám, de válasz nincs rá. Még nem halt meg.
2020. dec. 9. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már leirtam egy hasonló kérdésre. De szerintem megfog halni Naruto és Sasuke is, ezzel elősegítve Boruto és Sarada fejlődését.
2020. dec. 11. 14:01
 3/3 anonim válasza:

Sokan annyit tudnak, mint amit te. Yt-n van néhány spoiler, hogy Naruto/Sasuke meghal (érdekes módon ugyanazzal a jelenetekkel..). Nagyon szomorú lennék, ha Naruto meghalna, de sajnos lehetséges, hogy befog következni..

Annó a Shippudenben (aki nem nézett spoilereket) nem gondolta volna, hogy SPOILER hegyi kéjenc meghal.. De sajnos így történt, és neki hála megtanulta Naruto a bölcsformát, és felül is múlta a perverz remetét.

SPOILER Boruto-ban Jiraiya visszatér 1-2 részre szerencsére, de nem tudhatjuk, hogy a Boruto után mi vár ránk.. Lehet, hogy lesz még1 sorozat, ahol meg Naruto fog egy Edo Tensei segítségével belekerülni 1-2 részbe..

Röviden semmi sem biztos, kövesd az eseményeket és majd megtudod

2021. jan. 30. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!