A Borutoban akkor most tényleg meg fog halni Naruto?
Figyelt kérdés
A shippuden és a filmek utáni élményt nem akartam kockáztatni mivel egyik oldalról azt hallottam hogy nagyon trash a másikról meg hogy még a narutonál is jobb. 50, 50% volt így nem kockáztattam és nem néztem meg. A napokban hallottam egy youtubertől hogy a Boruto mangájában Naruto elveszíti életét. Én amugy ezt nem tartom valószínűleg attól függetlenül hogy nem láttam, de azért mégis csak az egyik legismertebb animéről beszélünk. Ezt is mind a két oldalról hallom hogy " a mangában megfog halni" "nem!nem halhat meg őt biztos nem fog meghalni" szóval kiszeretném már ezt szűrni. Ha valaki azt írja nem, akkor linkeljen nekem egy bizonyítékot. Köszönöm2020. dec. 9. 16:46
1/3 anonim válasza:
Nem tudni. Már a manga legeleje óta azzal húzzák a rajongók agyát, hogy meghal-e majd vagy sem. Jó reklám, de válasz nincs rá. Még nem halt meg.
2/3 anonim válasza:
Ezt már leirtam egy hasonló kérdésre. De szerintem megfog halni Naruto és Sasuke is, ezzel elősegítve Boruto és Sarada fejlődését.
3/3 anonim válasza:
Sokan annyit tudnak, mint amit te. Yt-n van néhány spoiler, hogy Naruto/Sasuke meghal (érdekes módon ugyanazzal a jelenetekkel..). Nagyon szomorú lennék, ha Naruto meghalna, de sajnos lehetséges, hogy befog következni..
Annó a Shippudenben (aki nem nézett spoilereket) nem gondolta volna, hogy SPOILER hegyi kéjenc meghal.. De sajnos így történt, és neki hála megtanulta Naruto a bölcsformát, és felül is múlta a perverz remetét.
SPOILER Boruto-ban Jiraiya visszatér 1-2 részre szerencsére, de nem tudhatjuk, hogy a Boruto után mi vár ránk.. Lehet, hogy lesz még1 sorozat, ahol meg Naruto fog egy Edo Tensei segítségével belekerülni 1-2 részbe..
Röviden semmi sem biztos, kövesd az eseményeket és majd megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!