Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Igaz az, hogy Naruto meg fog...

Igaz az, hogy Naruto meg fog halni a Borutoban?

Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés van, de én azt olvastam, hogy a Boruto 165. részben fog meghalni. Igaz ez?

2020. máj. 13. 07:54
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Igen, erről már régóta szó van! Unalmas lett a karakter, untrendi és kinyírják a készítők.
2020. máj. 13. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nincs is még 165. rész.
2020. máj. 13. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
A mangában még nem halt meg, pedig kb ugy 100 résszel előrébb van. Nem fog meghalni a 165.ben.
2020. máj. 15. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Hallottam valami olyasmit, hogy Boruto mindent el fog veszíteni, így lesz jellemfejlődése. Meg az első rész kezdete sem túl biztató. Benne van hogy meghalhat, meg ugye hokage, akár az élete árán is megmentené a falut, ha kell.. Benne van.
2020. júl. 19. 01:15
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

SPOILEREK AZ EGÉSZ BORUTOBOL

igazabol csak egy dolgot írók. Boruto meghalt mangában. Nem bombabiztos info kb egy C3-as

2020. júl. 21. 02:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy halt meg te i***ta! Olvasom a mangát, már rég be is értem. Tegnap jött ki a 48.-as fejezet, jelentem nem halt meg senki. Ha nem lennének ezek a kamuhír terjesztők a neten esküszöm könnyebb lenne az élet.
2020. júl. 21. 07:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Javítottam a kommentem vagy az eltűnt? Ha eltűnt akkor igazad van.
2020. júl. 22. 03:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Kösz bammeg hogy nem szólsz most nézem hogy eltűnt. De ha mondjuk megírtad volna hogy ez meg az van odaírva mindkettőnknek könnyebb lett volna az élete
2020. aug. 21. 23:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!