A Borutoban meghal Naruto, Sasuke, Kakashi vagy valamilyen fontosabb szereplő a Narutoból?
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 17:20
1/14 anonim válasza:
A dolgok jelenlegi állása szerint nem. (Vagy nem biztosan)
De mivel még nem egy befejezett mű, bármi történhet még.
2/14 anonim válasza:
Szerintem Naruto halála várható, mivel most úgy használja Kurama erejét, ami Kurama szerint az életébe kerül.
3/14 anonim válasza:
Sokan mondják, hogy Naruto halála szinte már biztos, bár remélem nem lesz baja.
4/14 anonim válasza:
Sasuke meghal emellett naruto vagy kuroma meghal.
5/14 anonim válasza:
Szerintem mind a ketten meghalnak. Így lenne logikus. A Boruto elején Kawaki ellen Boruton Sasuke fejpántja és köpenye van és a halála elősegítené Sarada mangekyou megszerzését is+ugye beültethetné az apja szemét. (Ahogy Itachi és Sasuke esetében)
Naruto meg ugye a manga szerint jelen állásban haldoklik. Ha Naruto meghal Kurama nem hal vele, mert a Bijuuk nem halnak meg.
6/14 anonim válasza:
Hmm én máshogy tudom. De a forrásom nem a legjobb
7/14 anonim válasza:
Kurama tudtommal nem halhat meg semmilyen formában, mivel ő mondhatni 100% chakra, Sasuke és Naruto viszont valószínűleg meg fog halni. :/
8/14 anonim válasza:
Sasuke és Naruto meghal.
A mangában már megtörtént..
9/14 anonim válasza:
Mikor? Tudtommal még a mangában is élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!