Narutohoz hasonlo animet mondanátok?
En neztem mar fairy tailt, bleachet, one piecet, meg tarsait, de a naruto volt a leg osszetettebb, es a legjobb felepitesu, es egymas utan hullottak le a nagyobbnal nagyobb leplek.
Nem kell hogy olyan hosszzu legyen, csak annyira kitalalt es osszetett uj vilag.
Azt szerettem a narutoban hogy mindenre meg volt a valasz, minden ki volt talalva,nem az van benne hogy van chakra es kesz,mint a legtobb hasonlo animeben, hanem az is hogy hogy es miert es hogy mukodik, igy értem hogy osszetett.
Jézusom 19-es, jó nagy marhaságokat írsz :D Te apróságokra térsz ki, de itt arról van szó, hogy a történetet nagyon szépen körbe vezették. Hiába térsz ki ilyenekre, nem ezekről a dolgokról van szó. Egyébként pedig csomó butaságot is felhoztál
1. Naruto igenis örökölt valamit, azt a rohadt sok chakrát, ami kifejezetten az Uzumaki klánra jellemző, valamint a szél típusú chakráját is örökölte NamiKAZE (kaze = szél) Minatotól. E mellett az Uzumaki klánnak is voltak sajátos jutsujai, méghozzá a pecsételő technikák, de ezt Narutonak nem volt lehetősége megtanulni, hiszen kihalt a klánja.
2. Sasukenak nagyon nagy előnye volt azzal, hogy Uchiha, és sharinganja is van. Ő egy "ninja zseni" magas IQ-van ami miatt szinte bármire könnyebben rá érez az átlagnál, és nem magát a tűz alapú jutsukat örökölte, hanem a TŰZ TÍPUSÚ CHAKRÁT. Nem mellesleg a sharingannal nagyon könnyen lehet lemásolni a technikákat. Akkor most miről is beszélünk? Egyébként pedig a természet rendje, hogy mindenkinek más-más dolgot tart kevesebb időbe elsajátítania.
3. Miért lett volna jó, ha a háború alatt átadják a katonáknak a legerősebb jutsukat? Tudták volna használni, hurrá, de korántsem voltak elég képzettek. Simán elrabolják őket és kivallatják tőlük Konoha legerősebb jutsujait. Kell ez? Ugye, hogy nem? :D
4. "Ez egyrészt, arányaiban nem ugyanaz a kérdés. Én alapul vettem, hogy létezik a chakra..." Mi is elfogadtuk, hogy létezik a démongyümölcs. Szóval de, pontosan ugyan az a kérdés.
5. A Naruto, mint a világ, még nem ért véget. Naruto története már lezárult, de a Boruto még megy, és ezek a kérdések pontosan olyanok, amikre választ kaphatunk a történet folyamán. Hiszen itt arról van szó, hogy a Naruto TÖRTÉNETE gyönyörűen körbe lett vezetve. Mi a részletek mechanikájával nem vagyunk még tisztában, de ezek kiderülhetnek ugyan úgy a Boruto alatt is. Így pont ugyanannyi eséllyel indul ezen a versenyen a Naruto (mint a világ), mint a One Piece.
"Jézusom 19-es, jó nagy marhaságokat írsz :D Te apróságokra térsz ki, de itt arról van szó, hogy a történetet nagyon szépen körbe vezették"
Jah, azért nem sikerült a linket értelmezned, ahol pont a történetbeli hülyeségekre térnek ki.
A világbeli átgondolatlanságról beszéltem, de szép munka, okos lehetsz. :DD
"1. Naruto igenis örökölt valamit, azt a rohadt sok chakrát"
És nekem mondod, hogy marhaságokat írok. :DDD
Mit nem sikerült értelmezni abból, hogy jutsu-ról van szó? Ilyen nehéz felfogni? :DDD
"alamint a szél típusú chakráját is örökölte NamiKAZE (kaze = szél) Minatotól."
Jó példa, ez már jutsu. :DDDD
"2. Sasukenak nagyon nagy előnye volt azzal, hogy Uchiha, és sharinganja is van. Ő egy "ninja zseni" magas IQ-van ami miatt szinte bármire könnyebben rá érez az átlagnál"
Ez megitn marhaság, mivel nem átlaghoz hasonlítottam, hanem egy hokage-hoz, aki szintén átlagon feletti.
"és nem magát a tűz alapú jutsukat örökölte, hanem a TŰZ TÍPUSÚ CHAKRÁT"
Akkor viszont indokolni kellene, hogy miért megy neki jobban valami gyerekként, mint egy hokage-nak.
"Egyébként pedig a természet rendje, hogy mindenkinek más-más dolgot tart kevesebb időbe elsajátítania."
Ez logikus. Szerintem is könyebben tanulja meg az egyetemi anyagot a 6 éves srác, mint mondjuk az egyetemista. :DDD
"3. Miért lett volna jó, ha a háború alatt átadják a katonáknak a legerősebb jutsukat? [...] Simán elrabolják őket és kivallatják tőlük Konoha legerősebb jutsujait."
Ha erősebb vagy, akkor nem kapnak el, ez a trükk. Viszont ha sosem adod át, akkor nem leszel erősebb, hanem gyenge maradsz és akkor kapnak el.
Akkor leszel erős, ha erős technikád van, ami tanítható, viszotn nem ez történt.
"Mi is elfogadtuk, hogy létezik a démongyümölcs. Szóval de, pontosan ugyan az a kérdés."
Én is elfogadtam, hogy létezik chakra, szóval ha a chakra létezését kérdőjelezném meg, akkor beszélnénk erről.
Olyan szabályokat kérdőjelezek meg, amit az anime fektet le és csomószor nincs alapja.
"5. A Naruto, mint a világ, még nem ért véget."
De.
"de a Boruto még megy, és ezek a kérdések pontosan olyanok, amikre választ kaphatunk a történet folyamán"
Ja, jó hogy nem a black clover-rel mutatod be a naruto-t. A boruto-nak egyrészt, nem sok értelme van, lemásolja a korábbi naruto-t. Másrészt, az ott bemutatott dolgok csak még inkább értelmetlenné teszik a naruto-t.
"Hiszen itt arról van szó, hogy a Naruto TÖRTÉNETE gyönyörűen körbe lett vezetve. "
Ja, csak a logikusságról van szó, nem pedig, hogy kinek tetszik kinek nem.
ÉN is tudom, hogy mik a naruto erősségei, de a logikusság nem az.
"Így pont ugyanannyi eséllyel indul ezen a versenyen a Naruto (mint a világ), mint a One Piece."
Mivel a boruto még rontott is a helyzeten, amit a naruto univerzuma felállított, mint szabály rendszer, így ez sem igaz.
3 doujutsu van összesen, a Sharingan a Rinnegan és a Byakugan (később előkerül más is). Vannak a chakra típusok, és egyéni, génekben őrzött adottságok, de ebből sincs sok ami nem olyan, mint az előző kettő. Például Karin képességei ilyenek, Naruto óriási mennyiségű chakrája szintén. És ezen kívül SEMMI MÁS nincs, amit örökölni lehet, mert minden ninjutsut, ami családban marad, ezeknek az előbb felsorolt képességeknek lehet köszönni. Az, hogy meg van hozzá a képessége, azt jelenti, hogy a szülei megtanítják neki a családi hagyomány szerinti technikákat. Narutonál is lettek volna ilyenek, ha lettek volna szülei. (Pl. pecséteő technikák)
A klánok speciális jutsujait nem azért nem tudja más elsajátítani, mert nem örökölték meg MAGÁT A TECHNIKÁT, hanem mert nem tanítja meg nekik senki. Mert ezek a jutsuk szülőről gyermekre szállnak, mindig megtanítják az új generációnak a klánból, és senki másnak. De azt, ami kellhet hozzá örökölhették, például a doujutsu, a képesség magasszintű chakra kontrollra, a jutsuhoz kellő chakra típus(ok)...
" "Mi is elfogadtuk, hogy létezik a démongyümölcs. Szóval de, pontosan ugyan az a kérdés."
Én is elfogadtam, hogy létezik chakra, szóval ha a chakra létezését kérdőjelezném meg, akkor beszélnénk erről."
Itt önellentmondásos vagy, mert sem a chakra létezése, sem a démongyümölcs létezése nem lett megkérdőjelezve, így pontosan ugyanúgy kategorizálható a kettő dologgal kapcsolatos kérdés.
"A világbeli átgondolatlanságról beszéltem, de szép munka, okos lehetsz. :DD"
Igen, mi meg azt mondtuk, hogy a történetről mint magáról, te meg felhoztad ezt a sok szar*t, ezen most mi nem érhető? Mindig a leghülyébb hülyézi a másikat, vagy mi? Több sebből is vérzel, hány éves vagy, 13?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!