Miért utálják ennyien Sasukét??
Egyébként meg tudott volna magától is fejlődni :D bemegy Konoha könyvtárába, és megkéri az egyébként kur*a erős ninjákat, hogy segítsenek neki.
A "fő" jutsuját is Kakashitól tanulta közvetlen az előtt, hogy elhagyta a falut. A fejlődés a szeme előtt volt s a markában, csak nem látta. :)
PTSD Sasukénál érthetően alakult ki.
Hisz nem csak megtudta, és meglátta, hogy halottak a szülei, hanem végig is kellet néznie. Igaz, hogy túlzásba vitte, nem tudta kiheverni. Érthetően. Én szeretem Sasukét, még így is.
Minden válaszolóval egyetértek, és nagyon szépen köszönöm, hogy fordítottatok rá időt, és leírtátok.
Azért ne várjuk már el egy 13-14, majd egy 16-17 éves sráctól, akinek egész gyerekkorát egy ilyen hatalamas trauma határozta meg hogy felnőttként viselkedjen.
Ahogy ezt elöttem is leírták, cselekedeti érthetőek, még ha valaki számára nem is szimpatikusak, innentől kezdve pedig tényleg csak személyes vélemény kérdése hogy kedveled-e vagy sem a karaktert.
Én igen. Legalább nem olyan egysíkú, és unalmas karakter mint Naruto, ettől független értem hogy a többségnek mi a baja vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!