Miért utálják ennyien Sasukét??
Ennél a kérdésnél az egyik válaszoló jól összefoglalta ezt. https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1081..
"Nehéz az életem. Igaz odavan értem minden nő és még egy meleg szerető is jutott nekem aki 720 epizódon keresztül üldöz de szar az életem. Olyan nehéz nekem, hiszen erős vagyok, okos, jóképű és menő, majd beleroppanok a kínba. Inkább megpróbálom kinyírni a barátaim és társaim, hátha akkor jobban érzem magam. Humpf."
"Komolyabb küldését nem kaptak" XD már az elsőbe is majdnem beledöglöttek Hakuék ellen :D
Egyébként meg rendben, hogy bánatos, de egy idő után túl kell hogy lendüljünk a traumáinkon, PTSD-n meg csak a pszichológus segíthet, nem a bosszú...
Összességében nem arról van szó, hogy nem értjük meg a fájdalmát, csak túlságosan el van foglalva a saját lelki világával, miközben hálátlan, maga körül mindenkit senkibe vesz. Sakura tiszta szívéből szerette őt, és képes lett volna megölni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!