Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért utálják ennyien Sasukét??

Miért utálják ennyien Sasukét??

Figyelt kérdés
Volt egy olyan kérdés, hogy Sakurát miért utálják ennyien. Most felvetődött bennem, hogy Sasukét is utálják sokan...

2020. nov. 26. 17:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%

Nem, hanem mert direkt kiemeltem, hogy Sakurát alapból nem akarta megölni, csak hirtelen bepánikolt, és ösztönösen reagált. Egyébként kurvára elnéző lehetsz, mert ezek szerint ha lenne egy kisebb falu méretű családod, aminek a létszáma közelít a 100-hoz, és mindegyik meghalna ugyanazon személy által, te biztos nem akarnál bosszút állni, inkább pszichológushoz mennél... :D Istenem, ekkora baromságot még sehol nem olvastam...

Egyébként igen, a Zabuza és Haku elleni harcba majdnem belehaltak, de ez csak véletlen volt. Ettől függetlenül továbbra is értelmetlen macskakergetős/gyomlálós küldetéseket kaptak, esetleg néha meg kellett védeni egy amúgy tök jelentéktelen személyt. Szóval megvolt a kontraszt. Olyan feladatot nem kaptak, amivel ténylegesen fejlődhettek volna.

2020. nov. 28. 21:56
 12/23 anonim ***** válasza:
60%
Előző, neked azt jelenti elnézőnek lenned, hogy egész életedben gyászolsz? Fel kéne nőni, Sasukénak hosszú hosszú ideig nem sikerült. Egyébként meg képzeld el, figyeltem :) De nem sértődtem meg nyugi, gondolom tizenéves vagy :D
2020. nov. 28. 22:25
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Ki beszél itt gyászról? Bosszúról van szó zsenikém... Egyébként nem érdekel, hogy megsértődtél-e, mert nincs ki a négy kereked. És nem vagyok tizenéves sem.
2020. nov. 28. 23:02
 14/23 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó, miért ne lenne kinn a négy kerekem? Mert nem azt gondolom amit te? Nézz már magadba, ideje felnőni :D

A bosszú a gyászból fakad, ez egy fajta dühöngés, dühöngeni meg a gyerekek szoktak. A felnőtt egészséges emberek nem csinálnak olyat, mint Sasuke. Egy beteg embert alakít, akire azért nem mondjuk ezt rá, mert tudjuk a hatterét.

Egyszerűen történt vele valami, és nem tudja feldolgozni, továbblépés helyett pedig csak sajnáltatja magát, és kihasználja a körülötte lévőket. Erre aranyapám nincs mentség. Egész életedben nem gyaszolhatsz. Kész.

2020. nov. 29. 00:15
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

Hát pedig tényleg nem vagy komplett. :D

1. Ő nem használt ki senkit. Legalábbis nem akart eredetileg. Úgy döntött, hogy elhagyja a falut, arról már nem ő tehet, hogy mindenki a nyakán akart lógni, és nem hagyták békén.

2. Felteszem akkor nyíltan a kérdést. Ha valami elmebeteg megölné a szüleidet, nagyszüleidet, unokatestvéreidet, nagynénéd, nagybátyád, és szabadon császkálna a világban, nem akarnád saját kezeddel a sírba tenni? Ne mondd, hogy nem, mert akkor te tényleg sérült vagy szellemileg... És már mondtam, a gyáz és az igazságszolgáltatás (még ha "önbíráskodás" is) baromira nem ugyanaz!

És már mondtam. Én felnőtt vagyok. Nem arról van szó, hogy mást gondolsz, mint én, hanem, hogy baromságot írsz, aminek sem a történet, sem a valóság szempontjából nincs értelme, mert vagy fel sem fogod, vagy te sem hiszed el, amit írsz! És tudod, hogy igazam van, szóval valójában csak kötekedni akarsz, és ez az, ami valójában gyerekes.

2020. nov. 29. 00:25
 16/23 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó, úgy látszik nem ugyanazt a Narutót néztük. Te rajongsz a karakterért, ezért mosdatod ki a fa.szságaiból.
2020. nov. 29. 00:49
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Akkor fejtsd ki te is a véleményedet, ha már itt vagy. Mert ezek szerint (most sorozattól függetlenül) én vagyok itt az egyetlen, aki a szívére venné, ha kiirtanák a kib@szott családját... -_-
2020. nov. 29. 00:52
 18/23 anonim ***** válasza:
41%
Előttem már kifejtették, kár ismételni. Te leragadsz egy motívumnál, amivel minden alól felmented a kedvenc karaktered.
2020. nov. 29. 00:55
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Azért emlékeztess. Mi is az a motívum? Mert te is idejöttél okoskodni, de egyedülálló véleményed már nincs. Nem mentem fel különben semmi alól. Én csak azt mondom, hogy a körülmények tekintetében érthető, amiket tett. A falramászok attól a maszlagtól, hogy "a bosszú nem old meg semmit". Ha elvennének tőlem egy számomra fontos személyt, és az illető nem bűnhődne (és a mai világban már nem bűnhődne, mert ilyen a "jog", minden szart összehordanak, csak hogy felmentsék az amúgy egyértelműen bűnös embert), akkor én sem tudnék nyugodtan aludni, amíg a föld alá nem kerül. És ezt nevezhetitek gyásznak, bosszúvágynak, gyúlöletnek, de ettől függetlenül igazságszolgáltatásnak is, ha már a törvény elmúlasztja. És ez a gondolat minden emberben ott van, aki idegenkezűség miatt veszített el valakit, de nem mer "önbíráskodni", mert a törvény csak azt bünteti, akit el tud kapni. Viszont aki mindent elveszít, az már nem fél a törvénytől. És ez az a tény, amit ti nem akartok elismerni. Tehát ismétlem, nem azt mondom, hogy minden tette helyes volt, hanem hogy érthető, hogy mi vezette őket. A helyében ti is a halálba kívánnátok azt, aki mindent elvett tőletek, és ha a törvény nem akadályozná, ti is elindulnátok, hogy saját kezűleg álljatok bosszút. Mert épeszű ember nem képes tovább élni annak tudatában, hogy a minden szerettével végző személy szabadon mászkál. Mindenesetre én részemről lezártam ezt a vitát. Takaróztok itt azzal, hogy gyerekes vagyok, mert nem tetszik, hogy van saját véleményetek, de nekem inkább azzal van bajom, hogy ez a világ igazságszolgáltatás terén piszkosul el van b@szva, és nektek ez megfelel...
2020. nov. 29. 01:13
 20/23 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó, figyelj.

1. Senki nem mondta, hogy azzal a ténnyel van probléma már önmagában, hogy megakarja ölni e miatt a testvérét. Azzal van baj, hogy ezt kényszeres, mániákusan művelte, miközben mást kihasznált. Elfelejtett továbblépni, a gondolkodása megrekedt a gyermekkori szintjén.

2. Írd be a PTSD jelentését a Googleba, és rájössz hogy kedves karaktered milyen lekibetegség révén keveredett egy spirálba, amitől nem tudott szabadulni.

3. Ne add a szánkba a szavakat, mi egy szóval sem mondtuk, hogy nem látunk a tettei miértje mögé, hiszen ezt a sorozat egyértelműen elmeséli. Arról van szó, hogy mindennek van egy mérséke. Sasuke túlzásba vitte. Rá kellett volna jönnie, hogy hiába ragad le egész életében egy ponton, a múlt az megváltoztathatatlanul a múlt marad, és még ha meg is öli Itachit, felesleges kergetnie őt egész életében.

Egyszerűen maga a gyász egy normális dolog. De az abból való kilábalás a normális életnek egy alapkövetelménye.

Egyébként nálad ott kezdődik a baj, hogy szerinted nem normális aki máshogy gondolja :DDD ezen látszik, hogy gyerekes vagy, te hisztigép :D

De a lényeg: a karakter háttértörténetének tejes ismeretével nem kedveljük őt, hiába próbálsz róla meggyőzni, mi hogy volt és hogy nem, tudjuk, csak attól nem azt gondoljuk, mint te.

2020. nov. 29. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.