Miért utáljátok ennyire Sakurát a Narutóból? (érvekkel!)
Figyelt kérdés
Egyszerű kiváncsiság, nem nagyon kedvelem én se, de bárkitől megkérdeztem a válasza ezek közül volt valamelyik: Mert ronda. Mert lapos. Mert idegesítő. Mert önző. Mert nyafogos. Ti mit gondoltok erről? Érvekkel megtudjátok védeni, vagy támadni Sakurát? Írjátok le azt is, hogy a shippudenben, a sima narutóban, a filmekben, vagy a borutóban és miért.2020. nov. 25. 19:12
13/13 anonim válasza:
Igazából én azért nem bírtam régebben mivel folyamatosan ütötte Narutó és így belegondolva inkább illemet akart tanítani.De én mondjuk azt nem szerettem benne hogy Narutónak mesélt akkor hogy mennyire utálja a szüleit és nem becsülte meg.De mondjuk voltak olyan pillanati is ahol nagyon idióta volt.De mostmár egy tök hasznos karakter látszik hogy mennyit fejlődnek észben a karakterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!