Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fiúhárem animéket keresek,...

Fiúhárem animéket keresek, amiben szép a rajzolás sok a humor?

Figyelt kérdés

Japánul milyen kifejezés van erre a fiú háremre , amikor egy lány kegyeiért küzdenek vagy csak sejtelmesen?

Lényeges lenne, hogy ne haljon meg senki,

és sokat piszkálják egymást a fiúk.

A végkifejlet mindegy.

Ezeket láttam és ezekhez hasonlót keresek :

Ouran Host Klub

Diabolik lovers

Vamire Kinght

nem tudom a címét Dagadt csaj átválozik vékonnyá, miután meghalt a kedvenc tv szereplő álompasija.

Hakuouki Shinsengumi Kitan : ehhez hasonó gyönyörű grafikájú más?

Akatsuki o Yona.

Fekethajú emo csaj beköltözik egy villába sok pasi közé paradise kisshez hasonló grafika (annaka grikájs nem tetszett)

#verseny #humor #szépfiú #hárem anime #Hakuouki Shinsengumi Kitan #rajonlás
2020. nov. 13. 22:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó, az Amnézát elkeztem nézni de dögunalmas volt, viszont szeretem a kártyajátéko jelképező karatereket, lehet majd befejezem...
2020. nov. 19. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Amit én nagyon szerettem az a Hiiro no kakera volt, az első openingbe teljesen beleszerettem. Ezt egy kicsit természetfelettinek, vagy fantasynak mondanám. Mondhatni a végén választ a lány és nem az a tipikus gyenge karakter, szerintem szép a karakter fejlődés benne.

Ezen kívül van még a Meiji Tokyo Renka

Amit még meg akarok nézni az a Norn9, de az nem tudom milyen csak láttam, hogy sok a fiú és 1 lány van.

Így vagyok még a Sengoku Night Blood-dal, Starry sky, Arcana Famiglia, Dame x Prince Anime Caravan, The Scales of Nil Admirari, Codebreaker.

Ezekről nem tudok konkrét véleményt alkotni, ha gondold nézz bele, felelősséget nem vállalok érte:P de remélem valamelyik hasznos lesz számodra

2020. nov. 20. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Melyik az az anime amiben a emos csaj van?
2020. nov. 20. 12:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Nikita Ez a Yamato Nadeshiko Schichi Henge
2020. nov. 20. 20:41
 15/18 A kérdező kommentje:

Szia Nikita05.

Ezt a Hiiro no kakera-át ismerem, bele keztem, de pont akkor fejeztem be egy hasonlót szóval sok lett volna most.

De imádom a kicune fiú karaktereket.

Megtudnád mondani hányadik részben változik át az ezüst hajú srác és harcol (hosszabb jelenetben).Úg, hogy varázsolva támad vagy mi..

AMÚGY AZ OP-ja annyira nem fogott meg, a pörgősebb ritmusosabbakat szeretem.

2020. nov. 21. 00:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Köszönööm, amúgy szerintem a 2.évad 12.részre gondolsz és nagyjából a közepe felé van, amikor teljes erejükkelmtudnak már harcolni.

Egyébként, ha szereted a róka fiúkat nem rég néztem egyet amiben volt, nem tudom hogy láttad-e már vagy mennyire érdekel , de azért itt hagyom a címét: Kakuriyo no Yadomeshi.

2020. nov. 24. 09:32
 17/18 A kérdező kommentje:
ELŐZŐ 16: Hát igen aszt is látttam már :).
2020. nov. 28. 13:51
 18/18 A kérdező kommentje:

Olyat tud valaki amiben , szőke a főszereplőcsaj akit körül rajonganak ?

A legtöbben barna hajú lány szerepel , ez miért van ?

A diabolik loverset meg valami régi angyalosat ahol szemüvegesen kezdi a csaj azt ismerem, azt ne írjátok.

2020. nov. 29. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!