Fiúhárem animéket keresek, amiben szép a rajzolás sok a humor?
Japánul milyen kifejezés van erre a fiú háremre , amikor egy lány kegyeiért küzdenek vagy csak sejtelmesen?
Lényeges lenne, hogy ne haljon meg senki,
és sokat piszkálják egymást a fiúk.
A végkifejlet mindegy.
Ezeket láttam és ezekhez hasonlót keresek :
Ouran Host Klub
Diabolik lovers
Vamire Kinght
nem tudom a címét Dagadt csaj átválozik vékonnyá, miután meghalt a kedvenc tv szereplő álompasija.
Hakuouki Shinsengumi Kitan : ehhez hasonó gyönyörű grafikájú más?
Akatsuki o Yona.
Fekethajú emo csaj beköltözik egy villába sok pasi közé paradise kisshez hasonló grafika (annaka grikájs nem tetszett)
Amit én nagyon szerettem az a Hiiro no kakera volt, az első openingbe teljesen beleszerettem. Ezt egy kicsit természetfelettinek, vagy fantasynak mondanám. Mondhatni a végén választ a lány és nem az a tipikus gyenge karakter, szerintem szép a karakter fejlődés benne.
Ezen kívül van még a Meiji Tokyo Renka
Amit még meg akarok nézni az a Norn9, de az nem tudom milyen csak láttam, hogy sok a fiú és 1 lány van.
Így vagyok még a Sengoku Night Blood-dal, Starry sky, Arcana Famiglia, Dame x Prince Anime Caravan, The Scales of Nil Admirari, Codebreaker.
Ezekről nem tudok konkrét véleményt alkotni, ha gondold nézz bele, felelősséget nem vállalok érte:P de remélem valamelyik hasznos lesz számodra
Szia Nikita05.
Ezt a Hiiro no kakera-át ismerem, bele keztem, de pont akkor fejeztem be egy hasonlót szóval sok lett volna most.
De imádom a kicune fiú karaktereket.
Megtudnád mondani hányadik részben változik át az ezüst hajú srác és harcol (hosszabb jelenetben).Úg, hogy varázsolva támad vagy mi..
AMÚGY AZ OP-ja annyira nem fogott meg, a pörgősebb ritmusosabbakat szeretem.
Köszönööm, amúgy szerintem a 2.évad 12.részre gondolsz és nagyjából a közepe felé van, amikor teljes erejükkelmtudnak már harcolni.
Egyébként, ha szereted a róka fiúkat nem rég néztem egyet amiben volt, nem tudom hogy láttad-e már vagy mennyire érdekel , de azért itt hagyom a címét: Kakuriyo no Yadomeshi.
Olyat tud valaki amiben , szőke a főszereplőcsaj akit körül rajonganak ?
A legtöbben barna hajú lány szerepel , ez miért van ?
A diabolik loverset meg valami régi angyalosat ahol szemüvegesen kezdi a csaj azt ismerem, azt ne írjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!