Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fiúhárem animéket keresek,...

Fiúhárem animéket keresek, amiben szép a rajzolás sok a humor?

Figyelt kérdés

Japánul milyen kifejezés van erre a fiú háremre , amikor egy lány kegyeiért küzdenek vagy csak sejtelmesen?

Lényeges lenne, hogy ne haljon meg senki,

és sokat piszkálják egymást a fiúk.

A végkifejlet mindegy.

Ezeket láttam és ezekhez hasonlót keresek :

Ouran Host Klub

Diabolik lovers

Vamire Kinght

nem tudom a címét Dagadt csaj átválozik vékonnyá, miután meghalt a kedvenc tv szereplő álompasija.

Hakuouki Shinsengumi Kitan : ehhez hasonó gyönyörű grafikájú más?

Akatsuki o Yona.

Fekethajú emo csaj beköltözik egy villába sok pasi közé paradise kisshez hasonló grafika (annaka grikájs nem tetszett)

#verseny #humor #szépfiú #hárem anime #Hakuouki Shinsengumi Kitan #rajonlás
2020. nov. 13. 22:43
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Sokat számít nálam a jó, dallamos opening, ending a Hakuouki és Yona op-ét rongyosra hallgatom, ha olyat tudtok aminek még az openingje is jó, ne kíméljetek!
2020. nov. 13. 22:50
 2/18 anonim ***** válasza:
55%

Reverse Harem az ilyen animék megnevezése.

Fruits Basket (2019) - nem tipikusan harem, de vannak jelei amelyek a harem műfajra utalnak

Kamisama Hajimemashita

Kiniro No Corda

Brothers Conflict

Hanasakeru Seishounen

2020. nov. 14. 00:21
 3/18 anonim ***** válasza:
A Hanasakeru Seishounen és a Saiunkoku Monogatari kiemelkedő reverse harem sorozatok. A Skip Beat! szintén nagyon jó, csak ez meg nem tudom mennyire hárem, nagyon halvány a romantikus szál. Az Otome Game no Hametsu Flag jópofa és vicces, ebbe is belenézhetsz. Szerintem neked a Dance with Devils és a Kamigami no Asobi is tetszene.
2020. nov. 14. 17:48
 4/18 anonim válasza:

Kamisama Kiss

Öröme Game no Hametsu Flag

Ezeket lenne érdemes megnézned

És a az op is nagyon jópofa :D

2020. nov. 14. 21:13
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi a stílus megnevezést!

3-mas előtt írok, ezeet is láttam de amúgy a Kamisamá nem mondanám háremnek , de imádtam azt az animét fenomenális volt.

Köszi 3-mas , csekkolom amiket írtál de a A Hanasakeru Seishounen rajzolás nem tetszik és a Saiunkoku Monogatarit azt láttam már.

Igen, ahogy írtam, lehet sejtelmes is nem muszáj full romantikusak lennie.

Azért még sem teljesen mindegy nekem , hogy milyen a vége pl, ne legyen befejezetlen, manga csalogató hatása , azt utálom...

Meg tényleg legye valami kerek értelmes történet , bár nem zárkózom el a sima iskolai élet filingtől sem.

Az annyira nem tetszik, ha tök ugyan olyan mindenki fej formája csak frizurájuk szem színűk más...Ok , tudom elé sok ilyen van...

2020. nov. 14. 22:02
 6/18 A kérdező kommentje:

Még1 fontos szempont:a lány ne legyen gyámoltalan aki állandóan meg kell védeni, lehet ő a kulcsfigura valamihez vagy erős karater aki tud visszavágni is.

Bár gondolom meg ahogy láttam az ilyen animék pont arról szólnak, hogy a gyenge nőt védelmezzék a jópasik :).

De ha tudtok olyat még vagy mások ami ilyen és szép a grafikája tényleg inkább ,a Kamisamaához a Hakuokuhoz vagy VampireKnighthoz hasonló már már,modern grafikát díjaznám.

2020. nov. 14. 22:18
 7/18 A kérdező kommentje:

Kedves 3/6 :

Ez a Kamigami no Asobi tetszetszik, de csak 12 részes..Legalább rendeses befejezést kapott ?

2020. nov. 15. 00:22
 8/18 A kérdező kommentje:

Amúgy sok ilyenben van kisállat valamelyik fiúnál aki aztán ragaszkodik, a lányhoz.

Mi ezzel a cél?

Hogy mégjobban vonzák a női nézőket?

Vagy at állatok ragaszkodasa a női szereplőhoz valami jelkép?

Mint Hófehérkénél pl, hpgy annyira tisztalelkű?

Szerintetek?

2020. nov. 19. 07:52
 9/18 anonim ***** válasza:

Girl Beats Boy

Akagami no Shirayuki

Akatsuki no Yona

(((Boku wa Tomodachi ga Sukinai

My Teen Romantic

Akashic Records Instrucktor

Musaigen no Phantom World

Gate

Idolish7

Bonjour Koji Patisserrie)))

2020. nov. 19. 18:43
 10/18 anonim ***** válasza:
9. Még a zárójelbe odabiggyeszteném az Amnesia-t,Oresuki-t
2020. nov. 19. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!