Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Boruto manga? SPOILER

Boruto manga? SPOILER

Figyelt kérdés
Aki olvassa a mangát, szerintetek Naruto ezt az új formát valahogy túléli vagy itt fog meghalni?
2020. nov. 4. 08:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem fog, a sztori szempontjából nem látom indokoltnak.
2020. nov. 4. 09:44
 2/13 anonim ***** válasza:

szinte biztos, hogy kilesz írva a storyból, csak kérdés, hogy hogy, halálal vagy kóma vagy pecsét stb.

a manga úgy kezdődik, hogy ugye Kawaki és Boruto harcol egymás ellen, Konoha romokban

és Kawaki mondja, hogy "Gondoskodom róla, hogy találkozz a hetedikkel..."

mellesleg a story Borutoról szól, egy idő után az apja és Sasuke csak útban lenne

2020. nov. 4. 09:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Tényleg az elejét el is felejtettem. Bár emlékeim szerint ott Kawaki nem azt mondja hogy a "hetedik után küldelek"?
2020. nov. 4. 10:44
 4/13 A kérdező kommentje:

Vagyis elég hülyén fogalmaztam :D

Mármint úgy értettem hogy ő csinált valamit Narutoval.

2020. nov. 4. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az sokféleképpen lehet értelmezni, hogy vajon hogy értette Kawaki (nem véletlenül fogalmazták meg így :D). Ami ott inkább érdekes, hogy Sasuke ruhája, fejpántja van Boruton, szóval szerintem ott esélyesebb, hogy Sasuke hal meg.

De előbb utóbb mind Sasuke, mind Naruto ki lesz írva a sorozatból, de szerintem még nem most.

2020. nov. 4. 10:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Belegondolva tényleg Sasuke halhat meg, mert igy Sarada megkaphatná a szemét. Mert egy mangekyout valószínűleg csak igy tudná megszerezni.
2020. nov. 4. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy megkapja Sarada a mangekyot ott kéne lennie mert a megszerzésének az a feltétele hogy látnia kell egy hozzá közel álló személy halálát, ami ezáltal a nagy nyomás által elindítsa a szemek átalakulását, az hogy Sarada otthon van és megtudja hogy meghalt az apja az nem lehet kiváltó ok ehhez ezért.

Amúgy lehet hogy ez az új formába átalakulás fog közre játszani Naruto halálához hogy ez miatt legyengül valamennyire és ez miatt könnyebben legyőzhetővé válik.

2020. nov. 4. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#7 Szerintem nem kell látnia a halálát ahhoz, hogy a Mangekyou-t megszerezze. :) Erre tökéletes példa Sasuke esete. Amikor "megölte" Itachit, még ellenségként tekintett rá. Tehát alapjáraton nem lett volna hatása a Sharinganra, mert nem érzett volna fájdalmat az elvesztése miatt. Azért ébredt fel mégis a Mangekyou, mert utólag megtudta, hogy Itachi szerette, és őt választotta a klánja helyett. Tehát mondhatni utólag érvényesült a hatása. És ez megnyilvánult abban is, hogy amikor Sasuke felgyújtotta Obitot az Amaterasuval, akkor Itachi Mangekyouja jelent meg, tehát Sasuke akkor még nem rendelkezett vele. Szóval ha hírből tudná meg, vagy csak a visszavitt holttestét látná, akkor is felébredne a Mangekyou.

Amúgy nem hiszem, hogy Sarada egyhamar megkapná Sasuke szemeit. Részben a méret miatt (habár kétlem, hogy ezt figyelembe vennék XD), részben pedig a Rinnegan miatt. Vagy túl op lenne Saradának, vagy nem érne semmit, mert túlszárnyalná. Illetve ne felejtsük el, hogy azok eredetileg Itachi szemei. Nem hiszem, hogy úgy adogatnák tovább, mint valami családi ereklyét.

2020. nov. 5. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is meg fog halni Naruto, de biztos nem most. Mikor meghal az szerintem az egész falu szeme előtt fog történni (vagy legalábbis a többi ninja előtt), nem egy isten háta mögötti helyen, ahol csak Boruto és Sasuke látja. Úgy értem mégiscsak Narutoról van szó, nem csak egy mellékszereplőről, akit simán kiírnak.
2020. nov. 5. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:
8-as Attól hogy ellenségnek tekintette valamennyire Sasuke Itachit az nem jelenti azt hogy nem érzett felé semmit mert ugye a testvére volt és azért látszódott rajta hogy összetört amikor meghalt szóval ezt amit mondtál nem igaz.
2020. nov. 10. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!