Mi a véleményetek Rivailleról az Attack on titan c. animéből? (Spoiler)
A személyisége nagyon ott van a szeren. Engem mindig meghat, hogy milyen sokat jelentenek neki a bajtársai és az ő érzelmeik. Meg hogy mindenkit a keresztnevén szólít.Tudom, általában Hanji is, de pl: Erwin tartja a tisztes távolságot és nem mindenkit "tegez le". XD
Isayama igazából nem tervezte, hogy népszerű lesz ez a karakter és később kevesebb szerep jut neki amúgy. Ettől még ütős nagyon. Szerintem az Aot-ben nincs egyetlen karakter sem, akiket különösebben reális hypeolni, semmi extra nincs egyikben sem szerintem. Nyilván én is sokakat szeretek, pl. Mikasat, pedig neki nem nagyon van személyisége. Ugyanakkor tetszik, hogy erős, de alapvetően nagyon kedves lány.
Armin meg az abszolút kedvencem, egyfelől mert nagyjából reprezentálja, milyen is az, amikor egy katona nehéz érzelmeket kell átéljen, másfelől, mert intelligens és kedves. Viszont a nézők többségének szemében egy semmi, mert egy harcos animében ne legyenek ilyen gyenge jó kisfiú/shota karakterek, mert semmi realitása az egésznek. Meg ami a csajokat érdekli: nem egy szépfiú, szemben Levivel és Erennel. :p Viszont az tény, hogy Arminnak Levihoz képest sokkal komolyabb karakterfejlődése volt. Levi úgy jó, ahogy van. XD
Én inkább azt nem értettem soha, hogy Bertolton mit esznek... az égvilágon semmit nem csinált sosem, ami alapján kedvelhető lenne, és még buta is. Reiner és Annie klasszisokkal izgalmasabbak szerintem.
#2 Egyébként a Rivai írásmód is elfogadott, mivel a リヴァイ hepburn átírás szerint így van leírva és ennek az angol átírása Levi. (kiejtése meg nyílván ugyanaz)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem tudom sokan mit esznek benne, szerintem semmi különlegeset nem tett. Tény, hogy "erős" azaz sok kyojin-nal tud végezni, de ennyi nem több, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!