Mi a véleményetek a Killing Stalking című manhwaról? (SPOILER)
Figyelt kérdés
Most olvastam végig és elég mélyen érintett ez a lezárás. Kifejtenétek a véleményeteket főleg végéről? Mi a véleményetek a karakterekről? És szerintetek miért pont 'Killing Stalking' a címe?2020. máj. 22. 19:31
1/2 anonim válasza:
Oh hát én is 3 napja fejeztem. A vége nekem nem nagyon tetszett úgy az utolsó 3 fejezet:'c nem nagyon szertem volna egyikőjük halálát sem főleg Sangwooét olyan karakter aki a szívemhez nőt readasul:cc szerintem meg hát azért ez a címe mert hát Bum a stalker és hát Sangwoo a killer és jah xd
2/2 anonim válasza:
Szerintem borzasztóan rossz vége volt,ha őszinte akarok lenni szerintem legalább lehetett volna Yoonbumnak egy utolsó esélye,hogy elköszönjön Sangwootól. Semmi bajom Sangwoo halálával,egy borzasztóan rossz és undorító karakter volt,nekem az nem tetszett ahogy Yoonbumnak lett vége. Még mindig nem biztos,hogy Yoonbum meghalt,de szegénynek volt a legszarabb az egész. És igen szerintem is azért az a címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!