Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Yashahime vélemény?

Yashahime vélemény?

Figyelt kérdés
Nektek eddig hogy tetszik? Az eredeti sorozathoz képest, vagy független tőle.
2020. nov. 3. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nekem eddig tetszik. Kissé független az Inuyashától, de mégis vannak benne átkötő dolgok. Pl. a karakterek emlegetése, vagy egyes események hasonlósága. Szerintem szépen megállja a helyét az alap történethez képest.
2020. nov. 3. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon megosztó téma. Én nagyon szerettem az Inuyashát gyerekként, és amikor beharangozták a Yashahimét, akkor újra is néztem. Igazából más. A két anime között rengeteg idő eltelt, ráadásul az egyiket gyerekként néztem, a másikat már felnőttként, nyilván nem tudom jól megítélni, teljesen máshogy hat rám mindkettő. De szerintem nem annyira rossz, mint ahogyan sokan mondják. Szerintem érdekes, vicces, jók a karakterek, szerintem a sztori is jó lesz, de valahogy a hangulata nekem kevés.
2020. nov. 4. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Az első benyomásom elég negatív volt. Gyakorlatilag egy flashback epizódot kaptunk az Inuyasha szereplőinek utóéletéről, aztán amikor a rész végén visszaváltottunk az új főszereplő(k)re, kaptunk hármat, akit nem mutattak be vagy építettek fel és nem tudtam, miért kellene, hogy érdekeljen a történetük. Egy ilyet nem első epizódnak kellett volna leadni.

Aztán. Zavar, hogy a főszereplő-trió csupa lány. Nem bánom, ha nincs szerelmi szál a történetben, de az Inuyasha kiegyensúlyozott volt ilyen szempontból. És eddig nem tudom, hogy mi indokolja ezt azon túl, hogy mindenféle beállítottságú ember kap magának egy waifut, akit nyugottan shippelhet az OC-jával.

Végül pedig, leadtak már 5 részt, de még gyakorlatilag nem mutattak semmit, merre fog kifutni a történet, illetve érdemi kihívással sem találkoztak eddig.

Nem a szívem csücske az Inuyasha, a hosszan futó shounenek között sem, de ez a folytatás eddig csalódás.

2020. nov. 4. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Nekem ami hiányzik belőle hogy nem tudni mi lett az eredeti szereplőkkel pedig egyenlőre úgytűnik hogy kulcsfontosságúak a történetben hisz állandóan emlegetve vannak. Már 5 részt leadtak ideje volna hogy beinduljon a történet
2020. nov. 4. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán jön be. Nem ilyenre számítottam.
2020. nov. 6. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Még saját magamnak is megosztó és felemás. Nagyon jó hangulatvilággal indult, de nem szimpatikus a Szent Fa akciója és határozottan kibuktam Rinnel kapcsolatosan. Az utóbbi tényállás ellen abszolút tiltakozik a lelkem, nem szabadott volna inkább belepiszkálni ebbe. Ahogyan annak idején már a Movie 3-at sem szabadott volna a stúdiónak megcsinálni. Még nézem, de sajnos egyre jobban zavarnak az irányvonalak és sajnos az én szememben ezek elrontják.
2020. nov. 6. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!