Kiket shippeltek a Narutoból?
Figyelt kérdés
Én olyanokat többnyire akik később összejönnek.
Sasuke-Sakura
Naruto-Sakura
Kiba-Hinata XD
Temari-Shikamaru
Sasuke-Karin
Sai-Ino
Illetve a brutálisak:
Naruto-Sasuke
Hidan-Kakuzu
Azt hiszem ennyit.
2020. okt. 30. 21:39
11/14 anonim válasza:
Azokat mondom, amelyek (még) nem valósultak meg.
Boruto és Sarada
Naruto és Shion
Itachi és Izumi (kár értük...)
A megvalósultakkal nincs bajom, bár Chouji és Karui esetét nem igazán értem. XD
12/14 anonim válasza:
3. vagyok, én Sakurát nem utáltam kifejezetten soha, a sima Narutoban idegesítő karakterként indult, az tény, de szerintem a (későbbiek folyamán kibontakozó) személyiségfejlődése korrekt volt. A NaruHina párosítás abból a szempontból "rosszabb", hogy őket több száz részen keresztül alig láttuk interaktálni, leginkább csak azzal szembesültünk, hogy Hinata mennyire bele van esve az emberünkbe plátóian, és hogy Naruto mennyire nem veszi ezt észre. Nekem ez így kicsit vérszegény volt. De gondolom, sok múlik az egyéni preferenciákon.
13/14 anonim válasza:
Minden mást,mint amit a canon mutat.
14/14 anonim válasza:
Tonton-naruto
Tonton-tenten
Tenten-hiruzen
Akamaru-shikamaru
Chijo nagyi-sasuke
Zetsu-tonton
Itachi-sasuke
Kisame-tonton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!