Fairy tail rajongók! Tudom kit shippeltek jobban? Nalu vagy Nali?
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 11:48
1/7 A kérdező kommentje:
*Ti kit shippeltek jobban?
2018. máj. 27. 11:49
2/7 anonim válasza:
Nem létező karaktereket elég nehéz lenne szállítani.
3/7 anonim válasza:
Őszintén egyiket sem. Natsu és Lisanna számomra csak gyerekkori barátok, igaz Lissana többet érez(vagy érzett, kitudja) Natsu iránt. Ráadásul Lisanna se szerepel olyan sokat, és Natsuval se beszélget szinte. És pont emiatt nem tudom őket együtt elképzelni. De szerintem Lisanna egy egész szerethető karakter Lucyval ellentétben. Vagyis számomra. Lucy engem csak irritált, hiába voltak jó pillanatai(pl. amikor megmentette Lokit). És én csak úgy tudok 2 embert shipelni, ha mindkettőt szeretem. De mivel Lucyt nem szeretem, ezáltal a Nalut se tudom shipelni. Sőt még a Nalu fanok miatt is utálom a shipet. Olyan szinten fanolják ezt a shipet, hogy az már szerintem beteges. De persze vannak kivételek, csak én ezt látom.
4/7 A kérdező kommentje:
én meg valahogy azt nem tudom megérteni aki utálja Lucyt.... Számomra az egyik legjobb szereplő :D Lisana pedig elég jó, meg aranyos lány, de valahogy nem tudok úgy azonosulni vele mint az összes többi szereplővel. Natsu pedig annyira Kawaii :D :D De Lucy néha tényleg tud nagyon idegesítő lenni ezzel egyet értek :D De akkor is imádom :))
2018. jún. 17. 16:24
5/7 anonim válasza:
Én is pont ugyan így vagyok ezzel Kérdező, csak engem Lisana irritált néha Lucy pedig egyáltalán nem...😊
6/7 A kérdező kommentje:
Hát eleinte engem is nagyon irritált Lisanna, de rájöttem, hogy Natsut már nem nagyon érdekli így engem sem. NALU a legjobb :3
2018. jún. 19. 17:35
7/7 anonim válasza:
A Natsu Lisanna ship a nekem szimpatikusabb. Amúgy ő csak azért nem szerepelt annyit, mert ez az anime is bele esik abba a hibába, hogy majdnem minden történés, csak a főszereplők körül történik. És amikor látjuk a kis Natsu és Lisanna részeket, nekem nem úgy tűnik, hogy Natsu csak barátként gondolna Lisanna-ra. Lucy-t nem utálom, de nem tudom Natsu-val elképzelni, és tudom, hogy a shounen animék, klisékből állnak össze, de az egy kicsit irritáló, hogy Lucy egész karaktere kimerül a szőke sztereotipiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!