Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondanátok NaLu-s fanficeket?...

Mondanátok NaLu-s fanficeket? (Fairy Tail)

Figyelt kérdés

ha rosszul írtam bocsi...ja,és azt a "Gimis évek Fairy Tail módon",azt ne írjátok(nekem nem tetszett)

tudom,hogy ezt a kérdést már mások is kiírták,de csak a fent említett fanficet írták mindenhol...az is jó,ha videó

előre is köszi ^^

2014. jan. 1. 12:48
 1/4 narusaku2 válasza:
2014. jan. 2. 00:49
 2/4 Aryl ***** válasza:
indavideón van egy Fairy Tail - Gimi, pasik és a szerelem című "sorozat", jelenleg 22. részénél jár, de a feltöltőnek van más NaLu-s, sorija is. (Mondjuk én alapjáraton nem szeretem a Natsu x Lucy "párocskát")
2014. jan. 2. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!

helyesbítek a kérdésemen:a "Gimis évek Fairy Tail módon" azt ne mondjátok mert már elolvastam^^

2014. jan. 11. 11:14
 4/4 Orihime Inoue válasza:

Amit feltétlenül nézz meg: Segítség egy rocksztár a szomszédom! - nagyon jo

Natsu egy rocksztar aki egy zeneakademiara megy tanulni, mert Erza beakarja bizonyítani,hogy milyen tehetségek tanulnak ott. Lucy az egyetlen olyan lány aki nem ismeri és aki nem fangirl... ezért az igazgatònő őt választja tanárának! :-)

Lucy:meghaltak a szülei egyedül él... az anyja nagy zongora művész volt ... és Lucy elhatározta, hogy tovább viszi, az édesanyja álmát és zongora művész lesz... natsu és lucy egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

MOST JELENLEG A 26. Részen dolgozik a videók készítője de folyamatosan jönnek az újabb és újabb fanrasztikus részek :-) !

Ha NALU fan vagy, akkor ezt nem szabad kihagynod! :-)

2016. máj. 31. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!