Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kiket shippeltek a Narutoból?

Kiket shippeltek a Narutoból?

Figyelt kérdés

Én olyanokat többnyire akik később összejönnek.

Sasuke-Sakura

Naruto-Sakura

Kiba-Hinata XD

Temari-Shikamaru

Sasuke-Karin

Sai-Ino

Illetve a brutálisak:

Naruto-Sasuke

Hidan-Kakuzu

Azt hiszem ennyit.

2020. okt. 30. 21:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Sasuke-t és Narutót, valamint Temarit és Shikamarut. :D
2020. okt. 30. 21:59
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

KibaHina

Kakashi x Rin

Tsunade x Orochimaru

Sakura x Sasori,Neji,Naruto és még sok karakterrel

2020. okt. 30. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Shikamarut Temarival mindenképpen, illetve ahogy végződött a "sima" Naruto és ahogy indult a Shippuden, abból simán ki lehetett volna hozni egy Naruto-Sakura párost, megírhatták volna jól. Sasuke szerintem maradhatott volna egyedül, az lett volna a legkevésbé karakteridegen neki.
2020. okt. 30. 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

3-masnak:

Érdekes, hogy te a Naru-Saku párost láttad volna szívesen. Én rettentően utáltam Sakurát és olyan szinten irritált a személyisége, hogy majdnem abbahagytam miatta az animét. Később egy kicsit változott a karaktere és a nyafogós kislányból, aki mindig a társaira támaszkodott, majd gúnyolta Narutot, hogy milyen béna, holott folyton ő mentette meg a seggét, egy kicsit szerethetőbb karakter lett.

2020. okt. 31. 00:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Folytatnám, mert véletlenül félrenyomtam és elküldtem a válaszom felét befejezetlenül :D

Na szóval ott tartottam, hogy a személyiségváltozás ellenére, nem tudtam igazán azonosulni vele még a legvégére sem. Végig imádkoztam, hogy Naruto Hinatával jöjjön össze, Sakurát meg kapja csak meg Sasuke. És itt el is érkeztem a válaszomhoz, hogy kiket shippelek:

Naruto-Hinata természetesen

Shikamaru-Temari

Tsunade-Jiraya

Konohamaru-Moegi

Choji-Shino

Sakurát pedig betenném én is Sasuke mellé, ahogyan a készítők, ő talán el tudja viselni.

2020. okt. 31. 01:01
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

Hm jó kérdés... Csak azokat írom le, akik végül nem jöttek össze valami okból.

Konan x Yahiko

Neji x Tenten

Gaara x Fuu

Tsunade x Jiraiya

És az extrémebbek

Madara x Hashirama

És a kedvencem Hagoromo x Hamura ♥️♥️♥️

2020. okt. 31. 06:11
 7/14 anonim válasza:
60%

Borutóból

Boruto és Sarada :D

2020. okt. 31. 17:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen elégedett vagyok a mostani párosokkal :DD

Az egyetlen ami zavar, hogy vannak párok akik nem jöttek össze :CC

Neji x Tenten

Konan x Yahiko

Tsunade-Jiraya páros nekem semleges

A kedvenceim a SasuSaku és a ShikaTema :33

4/5 válaszolónak; nem sértésből, de nem lehetett valami erős elhatározásod hogy megnézd ezt a ritka jó animét ha egy sima karakter miatt majdnem abba hagytad.

2020. okt. 31. 18:26
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Egy anime megnézéséhez nem elhatározás kell szerintem. Ha valamilyen okból kifolyólag nem élvezem az animét, nem nézem meg és kész. Ha egy főszereplő, aki majdnem minden részben szerepel idegesítő, akkor nem nézem meg és kész. Én animézéskor ki szeretnék kapcsolódni. Elhatározás a munkához, katonasághoz,stb. kell, nem pedig a szórakozáshoz. De persze ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni.
2020. okt. 31. 23:37
 10/14 anonim válasza:
100%
ObitoxRin, MinaKushi, SasuSaku, ezeket a legjobban :) Aztán megkedveltem a NaruHinát is.
2020. nov. 1. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!