Kiket shippeltek a Narutoból?
Én olyanokat többnyire akik később összejönnek.
Sasuke-Sakura
Naruto-Sakura
Kiba-Hinata XD
Temari-Shikamaru
Sasuke-Karin
Sai-Ino
Illetve a brutálisak:
Naruto-Sasuke
Hidan-Kakuzu
Azt hiszem ennyit.
KibaHina
Kakashi x Rin
Tsunade x Orochimaru
Sakura x Sasori,Neji,Naruto és még sok karakterrel
3-masnak:
Érdekes, hogy te a Naru-Saku párost láttad volna szívesen. Én rettentően utáltam Sakurát és olyan szinten irritált a személyisége, hogy majdnem abbahagytam miatta az animét. Később egy kicsit változott a karaktere és a nyafogós kislányból, aki mindig a társaira támaszkodott, majd gúnyolta Narutot, hogy milyen béna, holott folyton ő mentette meg a seggét, egy kicsit szerethetőbb karakter lett.
4-es vagyok. Folytatnám, mert véletlenül félrenyomtam és elküldtem a válaszom felét befejezetlenül :D
Na szóval ott tartottam, hogy a személyiségváltozás ellenére, nem tudtam igazán azonosulni vele még a legvégére sem. Végig imádkoztam, hogy Naruto Hinatával jöjjön össze, Sakurát meg kapja csak meg Sasuke. És itt el is érkeztem a válaszomhoz, hogy kiket shippelek:
Naruto-Hinata természetesen
Shikamaru-Temari
Tsunade-Jiraya
Konohamaru-Moegi
Choji-Shino
Sakurát pedig betenném én is Sasuke mellé, ahogyan a készítők, ő talán el tudja viselni.
Hm jó kérdés... Csak azokat írom le, akik végül nem jöttek össze valami okból.
Konan x Yahiko
Neji x Tenten
Gaara x Fuu
Tsunade x Jiraiya
És az extrémebbek
Madara x Hashirama
És a kedvencem Hagoromo x Hamura ♥️♥️♥️
Én teljesen elégedett vagyok a mostani párosokkal :DD
Az egyetlen ami zavar, hogy vannak párok akik nem jöttek össze :CC
Neji x Tenten
Konan x Yahiko
Tsunade-Jiraya páros nekem semleges
A kedvenceim a SasuSaku és a ShikaTema :33
4/5 válaszolónak; nem sértésből, de nem lehetett valami erős elhatározásod hogy megnézd ezt a ritka jó animét ha egy sima karakter miatt majdnem abba hagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!