Boruto apjának volt egy másik fia is, aki meghalt?
Figyelt kérdés
Láttam képeket egy fiúról, aki olyan ruhában van mint Goku és úgy néz ki mint Boruto2020. okt. 15. 04:59
12/20 anonim válasza:
Nézd meg a kommenteket,egyáltalán nincs komolyan véve a kérdés.
13/20 anonim válasza:
Ott csak vissza emlékszik mikor kicsi volt naruto.
14/20 anonim válasza:
9-es vagyok. Megnéztem a linket és már ott sincs komolyan véve a kérdés. Az a kicsi Naruto, aki mindig ott rámenozott. Csak visszaemlékszik.
15/20 A kérdező kommentje:
Értem, akkor az is az apja. Amúgy meg fogják magyarázni mitől olyan erős? Meg mi az a rókaszörny benne. Elég kidolgozatlan karakter
2020. okt. 16. 13:38
16/20 anonim válasza:
Meg kellene nézni a Naruto-t meg a Naruto Shippuuden-t. (220 + 500 epizód + filmek) ;)
A Boruto amúgyis csak egy pénzre menő folytatás...
17/20 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy meg fogják magyarázni. Naruto az egyik legkidolgozottabb karakter, akit én ismerek. A Boruto egy rakás szemét a Narutohoz és a Shippudenhez képest. A 96. rész után nem is bírtam tovább nézni. Amúgy nem hiszem, hogy meg lesz magyarázva, hiszen az előző 720 rész erről szólt. Sasuke technikái sem lesznek benne valószínűleg. Nézd meg szerintem a Narutot, ha érdekel.
18/20 anonim válasza:
15. Ki van dolgozva. A Narutoban.
19/20 anonim válasza:
Hát igen, ilyen az ha valaki a filmek közül az utolsóval kezdi :D
20/20 anonim válasza:
Tuti troll. Nem lehet, hogy valaki a Borutót előbb ismerte, mint a Narutot, az eredeti sorozatot. Hány éves vagy? Mert nagyon sajnálom a generációdat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!