Boruto apjának volt egy másik fia is, aki meghalt?
Figyelt kérdés
Láttam képeket egy fiúról, aki olyan ruhában van mint Goku és úgy néz ki mint Boruto2020. okt. 15. 04:59
1/20 anonim válasza:
Könyörgöm, mondd, hogy viccelsz.
2/20 anonim válasza:
Miért Naruto-nak volt több gyereke? Tudtommal csak Himawari és Boruto a gyerekei. Amúgy énszerintem te valamijen összevágott photoshopolt képeket láttál.
3/20 anonim válasza:
Amúgy ha tudhatom te milyen halott gyerekről beszélsz mert Naruto-nak nem halt meg egy gyereke se.
4/20 anonim válasza:
Narutóra Boruto apjaként hivatkozik, én úgy érzem a kérdező nem ismeri az eredeti sorozatot és látott a fiatal Narutóról képeket. (Borzalmas vagyok magyarázásban.)
6/20 anonim válasza:
A Boruto sorozat előtt sok fan továbbgondolása készült a Narutonak, ami az új generációt illeti. Szerintem te egy olyan rajzot láthattál.
Amúgy nem linkelnéd be?
7/20 anonim válasza:
A kérdező gondolom a boruto val kezdte, ezért nem érti.
8/20 anonim válasza:
9/20 anonim válasza:
Nem ismered a Naruto című animét, ugye? Ezt a "Boruto apjának"-ból gondolom. Érdemes lenne megnézned. Sokkal nézhetőbb és érdekesebb mit a Boruto. De persze kinek mi. Amúgy Narutonak csak Hinatától vannak gyerekei. Boruto és Himawari.
10/20 anonim válasza:
Még a nagypapival keverhette esetleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!