Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A lányok/fiúk általában hány...

A lányok/fiúk általában hány éves korig animéznek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 07:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És ha már van gyerek és 10-16 éves?
2020. okt. 6. 00:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is. Vagy miért? Szerinted a gyerek léte kizárja azt, hogy nézz valamit?

Az én anyám pl a Marichuyt nézte...

2020. okt. 6. 08:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint pl. Én most nézem az HBO-t vagy Netfilxet.
2020. okt. 14. 22:01
 14/20 anonim válasza:
100%
Ez egyén függő nem vagy rossz ha most 40 éves korodig nézed, én pl 16eves koromig neztem kihagytam jó pár évet és most újra elkezdtem. Apum is fiatalkoraban nem nézte de nagyon mese függő és mikor meglátta, hogy a narutot nézem leult mellém és elkezdte ő is nézni és erdeklodott, hogy ez milyen mese akkor vilagositottam fel, hogy mégis mik ezek.
2020. okt. 15. 06:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, meddig néznek az emberek sorozatokat. Ha animére gondolsz, ne ragadj le a Kukucskánál meg a Pokemonnál. Sőt, még a Narutonál se. Rrengeteg fajta anime van, köztük olyan is, ami direkt felnőtteknek szól (vagy idősebbeknek). Pl. egy Ousuma Game, Elfen lied, Death Note elé biztos nem ültetném le a gyerekemet (és ezek még csak az alap animék. A legtöbb általam kedvelt animét nem engedném nézni gyerekeknek. Egyszerűen nem nekik valóak). De persze sokkal érettebb animék is vannak. Itt nem feltétlenül a hentaira gondolok (sem az ecchire). A seinen és a josei például alapból 18-30 körüli férfiaknak/nőknek készül. Sokan leragadnak a kodomo szintjén és azt hiszik, az anime gyerekeknek szól, pedig ez nagyon távol áll a valóságtól. Minden korosztály találhat számára megfelelő animét.
2020. okt. 15. 17:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Én úgy tervezem hogy addig nézek animét ameddig benem fejezik Narutot, de lehet hogy a boruto nem fog tetszeni. Mert úgy érzem ez nem az én világom, csak narutot szeretem. (de néztem még párat)
2020. okt. 15. 18:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Már befejezték a Narutot. A Boruto nekem se tetszett amúgy, de azon kívül fel sem tudom sorolni, mennyi animét láttam. Listát vezetek róluk, nem túl rövid. De hát kb. 10-12 éves koromtól nézem őket. Most 18 vagyok.
2020. okt. 15. 22:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk, ezt én sem értem. Olyan nincs, hogy csak a Narutot szereted. Legfeljebb csak azt ismered. Ami szintén furcsa. Rengeteg anime van, ami hasonlít a Narutora, és rengeteg, ami jobb is. És ezt úgy mondom, 12 éve nagy Naruto fan vagyok. Ledaráltam az első 104 részt, és ekkor bizony rákényszerültem, hogy japán szinkronnal nézzem tovább, mivel magyarul akkor még nem volt tovább. És egy óriási világ nyílt meg előttem, amibe nem bántam meg, hogy belemásztam. Azóta az ovakat és specialok nem számítva 180 animét néztem meg, és ezekben nem egy olyan hosszabb darab van, mint a Naruto, Naruto Shippuuden, Boruto, Dragon Ball, Ranma, és még sorolhatnám. Ha a Narutot szereted, akkor szerintem nem zavar sem az, hogy rajzolt, sem az, hogy japán. Tehát nem mondhatod, hogy nem a te világod, egyszerűen csak még nem ismered ki magad annyira benne.
2020. okt. 15. 22:46
 19/20 A kérdező kommentje:

Naruto még nincs befejezve, mivel még mindig csinálnak boruto: naruto next generation új részeket.

És még van 2 anime amit szerettem shimoneta és watamote, de nem annyira mint Narutot, azért mondom hogy nem fogom (lehet) többet animézni mert ami jó nincs hozzá magyar szinkron, és ha bele gondolok hogy 30 éves vagyok és sok dolgom van munka stb.. Nem lesz nagyon türelmem naruton kívül még más feliratos filmeket nézni.. :/

2020. okt. 15. 23:13
 20/20 anonim ***** válasza:
A Naruto be van fejezve. A Shippudennel lezárult. A Boruto: Naruto Nex Generation, ahogyan a címe is mutatja, Borutoról szól, Naruto fiáról. Ég és föld a két anime.
2020. okt. 15. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!