Általában iskolás, vagy szuperhősös animékről hallani. Katonai életet bemutató anime van? Megdobtok pár címmel ha igen?
Van.
Viszont attól függ milyen katonára gondolsz ... ?
Világháborús ... középkori zsoldos ... Mechás stb ... ?
Ezt leírod tudok bővebben segítteni
Full Meatl Panic
Minden van benne:
Katonáskodás
Szerelem
Humor
Iskolai élet
Hát lehet nem sokat segítek, de a
SO-RA-NO-WO-TO az ilyesmi, én még nem láttam, de tuti ilyen háborús.
Girls und Panzer, egy szezonos, hát nem háborús, de tankos(már a címből is) ahogy lányok vannak benne. Nem a durva cucc, de szerintem érdekes, a tankok rohadtjól vannak megcsinálva!
talán egy kicsit belóg a Densetsu no Yuusha no Densetsu, nem kifejezetten katonás, és nem is általános, viszont van belőle ilyen katonákat képző cucc, igaz itt inkább mágiával harcolnak, egy próbát megér.
First Squad: The Moment of Truth, hát ezt se láttam még, egy mozifilm, orosz-japán koprodukciós anime, az biztos, hogy háborús.
Bocsi a nem sok segítségért, nem nagyon bírom az ilyeneket. Meg általánosságban a japánok ezt elintézik egy kis loli-val, így inkább a kislányok harcolnak..
Joker game- nekem nagyon tetszet...most ehez hassonlot keresek.
Baccano!-1930-as èvek
91days- 1930-as èvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!