Legutáltabb anime karakter számodra?
Narutoban: Haruno Sakura, Danzo
Aot: Mikasa
Áltaban a nagyon gyengén kidolgozott és/vagy nyávogó, irritáló hangú női karakterek. Pl:
- Death Note-ból a Misamisa vagy mi volt neve (főleg a magyar szinkron maradt meg, hogy borzalmas, az eredetire már nem emlékszem, de a személyisége is idegesített, az állandó tapadása Lightra). (OFF: Ha már szinkronhang, egy ellenpélda: a PsychoPass főszereplőnőjét bármeddig el tudtam volna hallgatni, egyik kedvenc női szereplőm volt.)
- Narutoból a Sakura, igaz csak a 7. részig láttam, szóval nem tudom, később vállalhatóbb lett-e. De azon kívül, hogy szerelmes volt a Sasukéba, nem sok mindent csinált.
Ja meg férfiből aki most hirtelen beugrott:
- Code Geassből a Suzaku Kururugi (kikerestem a nevét), ha ez valakinek mond valamit. Kb. fél éve láttam az animét, és nem hagyott bennem annyira mély nyomot, de arra emlékszem, hogy ez a fazon az agyamra ment mindig amikor megjelent, mert mindent elrontott. Idegesítően ragaszkodott valami
hülye eszméhez, rigid volt.
- Tokyo Ghoulból az a perverz pali. (OFF ellenpélda: hasonló, de rendkívül szórakoztató volt viszont Hisoka a Hunter x Hunterből)
nem szeretnék senkit se megbántani de én nem nagyon birom a Death Note-ból Light-ot de nem utálom.
Egyébként nincsen karakter akit utálnék.
Yagami Light (Death note)
Haruno Sakura (Naruto/Naruto shippuuden)
Katsuki Bakugo (My hero academia)
Shou Tucker (FMA/FMA Brotherhood)
Gabi Braun (AOT)
Raphtalia (Tate no Yuusha)
Kuroko (Kuroko no Basket)
Deku (My Hero Academia)
Juvia (Fairy Tail)
Tashigi (One Piece)
Teruhashi (Saiki K.)
Manaka (Nagi no Asukara)
Zenitsu (Demon Slayer)
Eruna (Shokugeki no Souma)
Erwin (Aot)
Eiji (Banana Fish)
Noelle (Black Clover)
Latifa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!