Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Legutáltabb anime karakter...

Legutáltabb anime karakter számodra?

Figyelt kérdés
Nekem a pálmát Takumi viszi a Nana-ból. Nála jobban eddig még egyetlen karakter sem tudott felidegesíteni. (talán a trónok harcából Joffrey és Sansa, de ők most nem számítanak)

2020. szept. 27. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Narutoban: Haruno Sakura, Danzo

Aot: Mikasa

2020. szept. 28. 18:03
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Áltaban a nagyon gyengén kidolgozott és/vagy nyávogó, irritáló hangú női karakterek. Pl:

- Death Note-ból a Misamisa vagy mi volt neve (főleg a magyar szinkron maradt meg, hogy borzalmas, az eredetire már nem emlékszem, de a személyisége is idegesített, az állandó tapadása Lightra). (OFF: Ha már szinkronhang, egy ellenpélda: a PsychoPass főszereplőnőjét bármeddig el tudtam volna hallgatni, egyik kedvenc női szereplőm volt.)

- Narutoból a Sakura, igaz csak a 7. részig láttam, szóval nem tudom, később vállalhatóbb lett-e. De azon kívül, hogy szerelmes volt a Sasukéba, nem sok mindent csinált.

Ja meg férfiből aki most hirtelen beugrott:

- Code Geassből a Suzaku Kururugi (kikerestem a nevét), ha ez valakinek mond valamit. Kb. fél éve láttam az animét, és nem hagyott bennem annyira mély nyomot, de arra emlékszem, hogy ez a fazon az agyamra ment mindig amikor megjelent, mert mindent elrontott. Idegesítően ragaszkodott valami

hülye eszméhez, rigid volt.

- Tokyo Ghoulból az a perverz pali. (OFF ellenpélda: hasonló, de rendkívül szórakoztató volt viszont Hisoka a Hunter x Hunterből)

2020. okt. 3. 03:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy érdekes kérdés. Konkrétan olyan karakter, akit utálok, nincsen, viszont sok olyan van, akivel nem szimpatizálok. Ilyen például Kagome az Inuyashábol. Nem a személyével van bajom, csak én Kikyoval láttam volna szívesebben együtt Inuyashát. Bár tudtam, hogy ez nem fog megtörténni. Aztán nekem Asia sem jött be a High School DxD-ből. Túl szenteskedő és naiv volt, ráadásul mindig Issei és Rias közé állt. Elfen Liedben Yuka ment az idegeimre. Na, neki a személyisége volt irritáló. A Mirai Nikki egyik főszereplője, Yukiteru is halálosan idegesített a folytonos bénázásaival. Meg kb. az összes esetlen fiúkarakter az idegeimre meg, akik végig csak bénáznak, vagy akik egy kivágottabb felső miatt is vérző orral esnek össze. Az Ousuma game főszereplője sem a kedvencem. Most hirtelen nem jut eszembe a neve.
2020. okt. 3. 16:09
 14/21 anonim ***** válasza:
13-mas vagyok. A 11. kommentelővel egyetértve Sakura nekem is az idegeimre ment.
2020. okt. 3. 16:10
 15/21 anonim ***** válasza:
koichi hirose jjba
2020. okt. 5. 12:30
 16/21 anonim ***** válasza:

nem szeretnék senkit se megbántani de én nem nagyon birom a Death Note-ból Light-ot de nem utálom.

Egyébként nincsen karakter akit utálnék.

2021. márc. 31. 15:03
 17/21 anonim válasza:

Yagami Light (Death note)

Haruno Sakura (Naruto/Naruto shippuuden)

Katsuki Bakugo (My hero academia)

Shou Tucker (FMA/FMA Brotherhood)

Gabi Braun (AOT)

2021. máj. 16. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

Raphtalia (Tate no Yuusha)

Kuroko (Kuroko no Basket)

Deku (My Hero Academia)

Juvia (Fairy Tail)

Tashigi (One Piece)

Teruhashi (Saiki K.)

Manaka (Nagi no Asukara)

Zenitsu (Demon Slayer)

Eruna (Shokugeki no Souma)

2021. máj. 16. 21:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Armin,Mikasa (Aot)
2021. máj. 16. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

Erwin (Aot)

Eiji (Banana Fish)

Noelle (Black Clover)

Latifa

2021. máj. 16. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!