Szoktatok Naruto-val álmodni?
Én szoktam néha, azok a legszebb álmaim. Bár a legutóbbi a Boruto-val volt inkább kapcsolatos. Sarada és Boruto volt a középpontban. Sarada azt a köpenyszerű ruhát viselte, amit akkor szoktak, ha olyan küldetésre mennek, ahol nem igazán akarják, hogy felismerjék őket, vagy épp hideg van.
Gondolom érted.
Szóval Sarada ezt viselte, Boruto viszont nem. Gondolom azért, mert ő nem ment, illetve búcsúzkodtak is, tehát több, mint valószínű. Boruto-nak születésnapja volt egyébként, és indulás előtt Sarada a kezébe nyomta az ajándékát, majd adott egy puszit az arcára, és egy könnycseppel az arcán elindult. Ezt mind 2-3 másodperc alatt, szóval Boruto-nak reagálni sem volt esélye.
Mindenesetre sajnáltam, hogy csak álom volt, remélem az animében is lesz egyszer valami hasonló. Nagyon shippelem őket. 😅
De ezen kívül is rengeteg Naruto-s álmom volt már amúgy. Olyan is volt, hogy a Susano'o-val repültem (életem legjobb álma volt XD), de olyan is, hogy csak a Shinra Tensei-t használtam. Egyébként viccen kívül, ha álmomban rám támad valaki, és azt ordítom, hogy "SHINRA TENSEI!", általában legalább meghátrál, szóval szinte már ösztönös védekezés nálam.
Értem. :)
Én még csak a naruto shippuden 102 résznél járok. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!