Miért mondta kurama sasukénak ezt??
Figyelt kérdés
Sziasztok miért mondta Kurama Sasukénak hogy Narutot ne merje megölni mert nagyon megbánja??2020. szept. 22. 22:05
1/6 anonim válasza:
Ezt mikor mondta neki? (ha el tudom helyezni a történetbe, akkor meg tudom mondani miért)
2/6 A kérdező kommentje:
Shippuuden 52. rész amikor megtalálják Sasukét Orochimaru rejtekhelyén
2020. szept. 22. 23:52
3/6 anonim válasza:
Szerintem nincs különösebb rejtett jelentése, annyi, hogy Kurama megtapasztalt/"végignézett" mindent, amin Naruto keresztülment, úgyhogy tisztában volt azzal, hogy van közte meg Sasuke között egy elég erős kapocs. Lehet, hogy rövid- és középtávon jó ötletnek tűnik bármit megtenni a Mangekyou-ért, de kizárt, hogy évekkel később ne fogná el a bűntudat a legjobb barátja megölése miatt, illetve ne viselné meg Naruto hiánya.
Aztán lehet, hogy én siklok el valami fontos dolog felett, biztos lesznek nálam hozzáértőbb válaszolók.
4/6 A kérdező kommentje:
De inkább ilyen fenyegetésnek tünt nem pedig tanácsnak..
2020. szept. 23. 01:09
5/6 anonim válasza:
Még arra célozhatott esetleg, hogy alapból a Bijuu-kat nem lehet megölni. Tehát Naruto halála után idővel Kurama újra testet öltene, és akkor nem lenne éppen gyerekjáték legyőzni. Vagy legalábbis én így emlékszem.
6/6 anonim válasza:
Szerintem abszolút tanácsnak tűnt. Kurama csak hasznot húzott volna Naruto halálából, hiszen feloldódott volna a pecsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!