Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha lesz egy gyerekem nevet...

Ha lesz egy gyerekem nevet adhatok neki Narutobol?

Figyelt kérdés
Mennyire lenne ciki? Vagy csak a kutyámnak adjak nevet narutobol? Szerintem a Hinata tök normális névnek hagnzik.

2020. szept. 23. 01:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, mi anyakönyvezhető itthon, vagy ott, ahol tervezel élni a jövőben.
2020. szept. 23. 02:45
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Én csak szegény gyereket sajnálom mikor majd szekálják miatta, ebbe sokan nem gondolnak bele. Bár amúgy is elég gáz minden " divat név ".
2020. szept. 23. 03:00
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

A Hinata a legkevésbé sem nevezhető normálisnak.

Lehet kérvényezni erős indokkal, vagy elfogadják vagy nem

2020. szept. 23. 08:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyerek!

Csak azért mert szereted a Narutot ne ba*** ki szegénnyel egy egész életre :(

2020. szept. 24. 11:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságbol kérdeztem, és egy kutyának adhatok olyan nevet?
2020. szept. 24. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem igen de gyereknek semmiképp.
2020. szept. 24. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy kutyának olyan nevet adsz, amilyet akarsz.
2020. szept. 24. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez off lesz bocs de így hirtelen belegondoltam , hogy egy japán gyakorin kérdezi valaki, hogy hívhatja-e a gyerekét Aladárnak a Mézga család után :D
2020. szept. 26. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Amúgy van itthon olyan anyakönyveztethető név, hogy Narutó, aki még nem tudná :D

8-as meg jól mondja.

Most képzeld el, ha a te szüleid a kedvenc fiatalkori műsorukból neveztek volna el, örülnél neki? Vagy cikinek tartanád? Pl. a Dallasból, vagy az Izaurából vagy nem is tudom. Mi lesz, ha a gyereked nem szereti majd a japán kultúrát, animéket? Igaz, mostanában egyre több extra név van, talán nem is tűnne fel annyira senkinek. Nehéz kérdés. Én támogatom az új neveket, hogy ne mindenki Anna legyen meg János, de személy szerint nem örülnék, ha egy animéből kaptam volna japán nevet (pedig szeretem az animéket). Kockázatos, hogy a gyerekednek végül tetszene-e. Meg ezeket a külföldi neveket nehéz anyakönyveztetni (a Narutó is azért lett elfogadva, ha jól emlékszem, mert van valami másik jelentése is, de szimplán anime neveket nem nagyon szeret elfogadni az MTA).

2020. okt. 3. 04:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kíváncsi lennék, hogy ejtenék az Aladárt a japánok. Aradaru?

2020. okt. 3. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!