Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime, aminek nem tudtál...

Anime, aminek nem tudtál leállni a nézésével?

Figyelt kérdés
Van olyan anime aminek egyszerűen nem bírtál leállni a nézésével, annyira tetszett és teljesen beleélted magad? Ha igen akkor leírnátok a nevét? Illetve annak is örülnék, ha leírnátok, hogy miért tetszett annyira stb. Viszont légyszi 1, max. 2 animét írjatok egyszerre mert van aki leír egy tonnát és én ilyenkor tökre elvesztem az érdeklődésemet. Előre is köszi!

2020. szept. 14. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
Úgy látom, hogy itt néhány ember vagy nagyon értetlen, vagy csak egy troll.
2020. szept. 15. 16:04
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha azokra gondolsz, akik szerint nem hasznos mások szubjektív véleménye a "Ti mit szerettek?" kérdésnél, akkor egyetértek. :)
2020. szept. 15. 16:50
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Douluo dalu pedig direkt lassan néztem, hogy ne érjem utol, mert még futó anime, de így is sikerült a 118 részt egy hét alatt munka után nézve letudni.
2020. szept. 15. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

Douluo Dalu-t én is szeretem. Nagyon jó!

12-es, nyugi, engem is lemínuszoltak az FMA-val és a KKM-mel. XD

2020. szept. 15. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a Naruto ilyen. Folyton azon jár az eszem.
2020. szept. 15. 21:24
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Hmm rég volt már, de ha jól emlékszem így voltam a Steins;gate-tel. Nem rég pedig az MM!-el.
2020. szept. 15. 23:22
 17/20 anonim ***** válasza:
34%

Volt pár ilyen nekem is viszont ha lány vagy (vagy annak érzed magad) akkor elsősorban:

Servamp

12 részes +Movie

Ajánló írásban nem vagyok jó de nézz róla kritikát

Amit mindenkinek ajánlok (nagyon nagy hype anime de van is oka)

A Haikyuu!!

Sport anime amit én nem szeretek alapból de ezt is imádom

Ezem meg ilyen régebbiek de szeretem ezeket is

Fairy tail

Katekyo hitman reborn (kb 20-30. Résztől lesz rohadt jó én most a 70. Körül tartok

Lenne még pár de na... hidd el nekem hogy nagyon jók mivel jómagam is válogatós vagyok, és nagyon valószínű hogy már láttad őket de se baaaaj haha

2020. szept. 17. 15:57
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Shingeki no Kyojin

Mirai Nikki

Shiki

Another

Shinsekai Yori

Kiss x Sis

Steins;Gate

Yamada-kun to 7 nin no majo

2020. szept. 20. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Kimetsu no Yaiba. Azon pörög 0-24-ben az agyam, volt hogy hazaértem iskolából fél kettőkor és este hatig néztem, volt hogy iskolai szünetben is néztem, de a My hero academia is ilyesmi volt.
2020. szept. 21. 16:22
 20/20 Laylah ***** válasza:
54%

Nagyon régen néztem animét, egyet-kettőt. Most itt a gyakorin szoktam szemezgetni, így találtam meg a Classroom of the Elite-et és az Akuma no Riddle-t. Rövid, 12 részes anime mind a kettő. Az Classroomot egy este alatt végignéztem, mindig kíváncsi voltam a folytatásra, az pedig egy jó pont, hogy nem úgy végződött, ahogy a klisék szerint kellett volna neki. Ami nem tetszett, hogy nekem lezáratlannak érződik. Folyton hajtogatják, hogy mit akarnak elérni, de a közelébe sem jutnak a végére sem. Második évada meg nincs.

Az Akuma no Riddle kicsit sablonos olyan szempontból, hogy nagyjából tartja magát az 1 ellenség/epizód beosztáshoz, de végig ott van a feszültség, látod a bárányt a farkasok közt legelészni, és mindig várod, mikor csapnak le rá. Haru karaktere nekem túlságosan naiv és gyerekes, néha kicsit idegesítő, de Tokakut nagyon bírtam benne. Tűz és víz a két karakter, és mégis többnyire nagyon is jól kijönnek. A végén volt egy nem várt fordulat, de mégis happy endbe fordították át, ami szerintem felesleges volt. Ezt az animét lassan egy hete fejeztem be, de annak ellenére, hogy igazából semmi nagy extra nem volt benne, mégsem bírom kiverni a fejemből.

2020. szept. 25. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!