Melyek azok a sorozatok, amelyek függővé tesznek, nem lehet leállni a nézésével?
Olyanokra gondolok, amelyek annyi izgalommal szolgálnak, vagy csak egyszerűen olyan kellemesen hangulatosak, hogy ha megnézek belőle egy részt, a következőt is meg kell néznem és az azt követőt is.
A sorozatok amelyeket végignéztem: Született feleségek, 24, Szökés, Day Break, Internátus, Trónok harca, Vámpírnaplók, Family Guy, H2O Sellőmesék, Amerikai horror sztori, Anubisz házának rejtélyei, Így jártam anyátokkal, Két pasi meg egy kicsi, Misfits, Amerikai fater, Szabrina a tiniboszorkány, A klón, Cinkosok..Lehet van még. :) (némelyikből csak egy-két évadot néztem meg)
Hogy melyik volt az amelyikkel tényleg nem bírtam leállni?Biztosan a Szökés!Egyik rész után egyből jött a másik, pár nap alatt végignéztem egy évadot.Tényleg nagyon jó.
Voltak, amelyekbe belekezdtem, mert ajánlották: Az Odaát, Bűbájos boszorkák, Agymenők, A zöld íjász nem jöttek be.
Van valaki aki a felsoroltakon kívűl is tud mondani ilyen sorozatokat? :))
Shameless - Szégyentelenek (amerikait ajánlom, nagyon egyedi és nagyon király, nekem a kedvencem)
Walking Dead (ez inkább a horror rajongóknak a sorozatja, de nagyon könnyen be tud szippantani)
Breaking Bad (bár az izgulós várakozás csak a 4. és 5. évadban teljesedik ki...)
Modern család (ez inkább a könnyed, szórakoztató)
Kaliforgia (ez is nagyon hangulatos)
Heló!
Simpson család, Hatfields and McCoys - igaz, hogy "csak" 3 részes, de a hosszuk ellenére mindhármat megnézné az ember, egyben, naponta többször -, The Walking Dead, The IT Crowd, The Inbetweeners, Black Books, Sherlock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!