Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime, aminek nem tudtál...

Anime, aminek nem tudtál leállni a nézésével?

Figyelt kérdés
Van olyan anime aminek egyszerűen nem bírtál leállni a nézésével, annyira tetszett és teljesen beleélted magad? Ha igen akkor leírnátok a nevét? Illetve annak is örülnék, ha leírnátok, hogy miért tetszett annyira stb. Viszont légyszi 1, max. 2 animét írjatok egyszerre mert van aki leír egy tonnát és én ilyenkor tökre elvesztem az érdeklődésemet. Előre is köszi!

2020. szept. 14. 20:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%

Fullmetal Alchemist (2003)

Kyou Kara Maou

Mindkettőnél zseniális a történet, remekek a karakterek és egyszerűen magával ragadja az embert.

2020. szept. 14. 20:57
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
AoT. Zseniális történet és még nagyobb csavarok. Persze, igen gyakran elég vontatott és nagyon mainstream, de én nagyon szeretem
2020. szept. 14. 21:36
 3/20 anonim ***** válasza:
48%
Danshi Kokosei
2020. szept. 14. 22:41
 4/20 D-Mano ***** válasza:
44%

Ez így összesen 4 lett. Ha maradni akarsz a max. kettőnél, akkor az utolsó 2-t hagyd figyelmen kívül.

1.) Claymore

-Ez egy véres dark fantasy. Nagyon megfogott a főszereplő karakter. Drámai, fordulatos történet, sok izgalom, látványos harcok. Plusz a rajzstílus nekem kimondottan bejött.

2.) Skip beat

-izgalmas, lendületes, óriási a humora. Én nagyon kedveltem a főhősnőt.

3.) Prison school

-oltári beteg anime, és garantált a röhögőgörcs.

4.) Glass no kamen (2005)

- 51 részes, de 2 nap alatt lenyomtam (mert hát enni meg aludni is kellett valamennyit). Jó nagy érzelmi hullámvasút volt számomra.

2020. szept. 15. 01:35
 5/20 anonim ***** válasza:
69%

Hunter x Hunter

Hajume no Ippo

Grappler Baki

Nem jellemző,hogy együltő helyemben 2-4 résznél többet megnézzek valamiből, ezek viszont egész nepjeimet taccsra tették.

2020. szept. 15. 06:04
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Régen kb. Mindegyik animével így voltam amit elkezdtem nézni.
2020. szept. 15. 07:39
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
4-es, hihetetlen, hogy valaki ismeri a Glass no Kamen-t rajtam kívül! Nagyon szeretem, de inkább a régebbi verzióját + az élőszereplős sorozatot.
2020. szept. 15. 07:41
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

JoJo :D

Főleg az a rész, ami Joseph Joestarról szól.

(Az első a nagyapja, Jonathan Joestar története)

2020. szept. 15. 08:56
 9/20 anonim ***** válasza:
21%
Én a SAO-val vagyok így most. Pár éve megnéztem az első évadot. Nem bántam meg, hogy megnéztem, de nem is fogott meg túlságosan. Most viszont újranéztem, ledaráltam mellé a 2. és 3. évadot, és végül beértem teljesen. Most minden részre várnom kell egy hetet, és teljesen be vagyok kattanva. Állandóan a zenéit dúdolom, vagy jeleneteket nézek belőle a Youtube-on. Egyszerűen magával ragadott a sztori, hogy egy vrmmo-ban is képesek ölni, és vannak, akik komolyan veszik, és harcolnak azokért, akik fontosak nekik. Illetve felvet egy csomó filozófiai kérdést a mesterséges intelligenciával kapcsolatban is, amin tényleg érdemes elgondolkozni. Pl. mindenki fél attól, hogy világuralomra törne. De ha belegondolunk, ez sem feltétlenül igaz. Mivel gépről van szó, értelemszerűen sokkal tanulékonyabb, mint egy ember, de ha képes úgy gondolkozni, mint egy ember, akkor lehet észérvekkel hatni rá. Illetve ha nem egy MI-re akarják bízni az egész világ irányítását, hanem egy mesterséges testben, teljesen zárt rendszerben létezik mondjuk személyi asszisztensként, akkor már teljesen biztonságosnak mondható. Engem erre a SAO világított rá, és azóta teljesen máshogy tekintek erre a témára. Sokan fikázzák, hogy az egyik főszereplő teljesen haszontalan, a másiknak meg nincs karakterfejlődése, de egyik sem igaz. Azok egyszerűen nem értik, hogy mit néznek. Én mindenesetre csak ajánlani tudom! :)
2020. szept. 15. 12:40
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Shimoneta, naruto
2020. szept. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!