Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Naruto shippudennek lesz...

Naruto shippudennek lesz magyar szinkronja úgy kb 50-100 év múlva?

Figyelt kérdés
Szerintetek?! Csak az baj hogy én addigra már végig fogom nézni

2020. szept. 7. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem és az ok szerintem a jogok. Biztos drága és macerás.
2020. szept. 7. 15:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem b+ hogy 100 év múlva Magyarországnak ne legyen annyi pénze hogy egy animét leszinkronizáljon...
2020. szept. 7. 15:40
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem érné meg. Ha leszinkronizálnak valamit, valami újabb, népszerűbb animét fognak kiválasztani. Mint ahogy pl. a Boku no Hero Academiát is leszinkronizálták.
2020. szept. 7. 15:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Pedig a narutot érne meg a legjobban mert attól jobb nincs
2020. szept. 7. 15:51
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Felirat talán van, de nézzed meg angolul, legalább fejlődik a szókincsed, nem túl bonyolult a nyelvezete.
2020. szept. 7. 15:54
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem érné meg, mert aki meg akarta nézni, az már látta. Nem fog egy csatorna sem pénzt ölni egy olyan projektbe, ami alig párezres nézettséget vonzana be.
2020. szept. 7. 15:55
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem láthattál túl sok animét, ha szerinted a Naruto Shippuden a legjobb. :D
2020. szept. 7. 17:12
 8/14 A kérdező kommentje:
7es láttam! Blayblade, chihiro, shimoneta, watamote,
2020. szept. 7. 17:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyerek a lottón egyszer akkor le lesz. Persze nem úgy ahogy a bokut, mert az nekem rémes. Hanem rendes, karakterhez hasonlító, és szővegben egyező, minőségű szinkron lenne. Meg a naruto ból szerintem csak a rendes részeket, a sok filtert biztosan nem.
2020. szept. 7. 18:38
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

"7es láttam! Blayblade, chihiro, shimoneta, watamote,"

Szerintem majd térjünk vissza erre a Fullmetal Alchemist: Brotherhood, a Death Note, az FLCL, a Shiki, a Steins;Gate, a Death Parade, az ERASED, a Kokoro Connect meg a Psycho-Pass után (most ez egy random felsorolás volt, minden bizonnyal lehetne még sorolni értelmesebbeket).

2020. szept. 7. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!