Naruto shippudennek lesz magyar szinkronja úgy kb 50-100 év múlva?
Figyelt kérdés
Szerintetek?! Csak az baj hogy én addigra már végig fogom nézni2020. szept. 7. 15:05
1/14 anonim válasza:
Nem hiszem és az ok szerintem a jogok. Biztos drága és macerás.
2/14 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem b+ hogy 100 év múlva Magyarországnak ne legyen annyi pénze hogy egy animét leszinkronizáljon...
2020. szept. 7. 15:40
3/14 anonim válasza:
Nem érné meg. Ha leszinkronizálnak valamit, valami újabb, népszerűbb animét fognak kiválasztani. Mint ahogy pl. a Boku no Hero Academiát is leszinkronizálták.
4/14 A kérdező kommentje:
Pedig a narutot érne meg a legjobban mert attól jobb nincs
2020. szept. 7. 15:51
5/14 anonim válasza:
Felirat talán van, de nézzed meg angolul, legalább fejlődik a szókincsed, nem túl bonyolult a nyelvezete.
6/14 anonim válasza:
Nem érné meg, mert aki meg akarta nézni, az már látta. Nem fog egy csatorna sem pénzt ölni egy olyan projektbe, ami alig párezres nézettséget vonzana be.
7/14 anonim válasza:
Nem láthattál túl sok animét, ha szerinted a Naruto Shippuden a legjobb. :D
8/14 A kérdező kommentje:
7es láttam! Blayblade, chihiro, shimoneta, watamote,
2020. szept. 7. 17:16
9/14 anonim válasza:
Ha nyerek a lottón egyszer akkor le lesz. Persze nem úgy ahogy a bokut, mert az nekem rémes. Hanem rendes, karakterhez hasonlító, és szővegben egyező, minőségű szinkron lenne. Meg a naruto ból szerintem csak a rendes részeket, a sok filtert biztosan nem.
10/14 anonim válasza:
"7es láttam! Blayblade, chihiro, shimoneta, watamote,"
Szerintem majd térjünk vissza erre a Fullmetal Alchemist: Brotherhood, a Death Note, az FLCL, a Shiki, a Steins;Gate, a Death Parade, az ERASED, a Kokoro Connect meg a Psycho-Pass után (most ez egy random felsorolás volt, minden bizonnyal lehetne még sorolni értelmesebbeket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!