NovaSenpai kérdése:
Tudtok olyan animet/fimet/sorozatot amiben a fiu mondjuk el alszik vagy hibernaljak es utana fell kell 100 év mulva vagy 1000 év mulva?
Figyelt kérdés
kérlek ha van ilyen anime akor irjatok!2019. dec. 14. 23:17
1/8 anonim válasza:
"Dr. Stone" hasonló, adhatsz neki egy próbát. :)
2/8 anonim válasza:
Szia!
Pont ilyen Mel Gibsonnal a főszerepben a Halhatatlan szerelem - Forever Young amerikai romantikus dráma, 102 perc, 1992-es mozifilm, igaz, ez nem anime.
De hátha érdekelne a téma miatt.
4/8 anonim válasza:
Az Island c. animében van ilyesmi. Kell is fonogatni a szálakat, hogy megértsd. Nekem nagyon tetszett, ajánlom neked is! :)
5/8 anonim válasza:
Noblesse például ilyen, de ahhoz sajnos csak 2 OVA van és csak az egyikben kel fel a főszereplő sok év után. A befejezett történet csak Manhwa-ban (koreai mangában) van kész.
Ha film is jöhet:
Idiocracy (Hülyék paradicsoma)
Queen of the Damned (Kárhozottak Királynője)
6/8 anonim válasza:
Film:
Buck Rogers és a 25. század
8/8 anonim válasza:
Ez sem anime, de hasonló, sokan annak is hiszik. Amerikai-kínai rajzfilm.
Én nagyon szeretem, tudom ajánlani :)
Igaz, hogy rajzfilm, de idősebbeknek is élvezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!