Van esély rá hogy 100 év múlva cirkuszban mutogatják a megmaradt fehérembereket?
Van esély rá hogy 100-150 év múlva cirkuszban mutogatják az európai eredetű/leszármazott fehérembereket annyira megritkulnak globálisan? (mondjuk megtanulnak pár bűvésztrükköt is hozzá, és látványosság lesznek a puszta kinézetük miatt is)
1900-ban minden harmadik ember európai vagy európai leszármazott vol a bolygón, ma ez az arány kb 10%. A fehérember végzetes genetikai vereség előtt áll, kihal (mint annó a dinók) a gyorsan szaporodó nem európai nem fehér emberek hihetetlen mértékű növekedése miatt.
Sőt, téveszteni fogják őket a bőrükért, mert 150 év múlva értékes kincs lesz a fehér emberi bőr.
Nem unjátok még? Baromi unalmas naponta ezt a marhaságot olvasni, hogy kihalnak a fehér emberek. Ha összesen lenne néhány ezer fehér ember, akkor sem halnának ki 100 éven belül. Vagy hogy gondoltad, varázsütésre eltűnik több milliárd ember?
Szerintem 100 év kevés, de 3-400 éves távlatban el tudom képzelni hogy annyira megritkul a mai értelemben vett európai fehér ember, hogy különlegességnek számít majd. Reméljük addigra fejlődik annyit az emberiség, hogy ne akarja majd cirkuszban mutogatni a maradékot.
Egyébként amilyen kicsi lett már most a világ, ameilyen ütemben keveredik a népesség, arról sem vagyok meggyőződve hogy 3-400 év múlva lesz a mai értelemben vett arab vagy néger. Lehet az egész teljesen összekeveredik akkorra, és a mai arab vagy néger is ugyanolyan ritkaság lesz, mint a fehér európai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!