Miért van az hogy nincs leforditva az egész szöveg az animehez?
Figyelt kérdés
1-2 animét néztem és mind a kettőben egy pár mondat nem volt leforditva magyara2020. júl. 24. 07:09
1/3 anonim válasza:
Azért mert nem profi fordítók csinálják ezeket hanem hobby fordítók. Én már annak örülök, hogy ingyen, a szabad idejüket rá áldozva megcsinálják nekünk🤷🏻♀️
2/3 anonim válasza:
Mert egy fansub, nem hivatalos fordítás. Amúgy én hivatalos fordításnál is belefutottam már olyanban, hogy nem a teljes szöveg volt lefordítva.
3/3 anonim válasza:
Szerintem azért is, mert van amikor egy-egy fordítás hosszabb lesz, mint maga a hely ahova beírhatja, így vagy olyan gyorsan vált, hogy nincs időd elolvasni, vagy eltakarja a kép nagy részét a felirat, ilyenkor megkurtítják kicsit, hogy élvezhető feliratos animét kapj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!