Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek is irrelevánsak a...

Szerintetek is irrelevánsak a shippek a Shonen animékben?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék konfliktust generálni(bár ezzel a kérdéssel szerintem már megtettem) de a folytonos shippelés az amúgy harcra és kalandokra épülő animékben... Felesleges és bosszantó. Persze értem, hogy egyesek imádják párosítgatni a karaktereket, amivel nincs is baj, de amikor már az egész fanbase másból sem áll, csak kiskorú fiúk szerelmestörténeteiből és konkrétan mikor mással beszélgetsz egy animéről, az első kérdése, hogy "mi a kedvenc shipped"...

Vannak Shonen animék. Vannak romantikus animék. Akinek szerelem kell, nézze azt, de a shonenekben és seinenekben a sztorin, karakterfejlődésen, harcokon van a hangsúly. Nem azon, hogy ki kinek jön be.

Ezzel most senkit nem akarok megbántani, csupán leírom mi zavar, kíváncsi vagyok, ti hogy álltok hozzá ehhez.

2020. júl. 22. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek veled,de nem is. sok shounen animében van romantika és a végén még össze is jönnek a karakterek pár animében. most biztos azokról a shippekről beszélsz amik nem canon-ok,de szerintem aki shippel az nem árt senkinek (persze hogyha egy normális shipp,és nem esetleg tinixfelnőtt meg ehezz hasonlók).
2020. júl. 22. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Én szeretem, ha van romantika a harcokon felül benne. Azt viszont nem amikor az emberek random shippelgetnek.
2020. júl. 23. 00:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Naruto például egész szépen tartotta magát a harcokhoz, karakterfejlődésekhez, de a végére mégis a legtöbb ship canon lett. Na mostmár, ha nem lenne Boruto, lehet a Narutot sem esküvővel fejezték volna, de mivel az animének van folytatása így a mangaka kénytelen volt megházasítani őket.

Nyilván más a helyzet, ha az anime végén jönnek össze, vagy az anime közepén, számomra elég zavaró lett volna ha már a háború ideje alatt mindenki nagyban romantikázik.

Azért tesznek be mindenhova egy kis szerelmi szálat, hogy evvel közöljék, hogy ez természetes dolog, tehát hogy azok a hrcosok is képesek szerelmesnek lenni, ami szerintem tök normális.

De persze a nagyobb romantikákat hagyják meg más kategóriának.

2020. júl. 25. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!