Szerintetek is irrelevánsak a shippek a Shonen animékben?
Nem szeretnék konfliktust generálni(bár ezzel a kérdéssel szerintem már megtettem) de a folytonos shippelés az amúgy harcra és kalandokra épülő animékben... Felesleges és bosszantó. Persze értem, hogy egyesek imádják párosítgatni a karaktereket, amivel nincs is baj, de amikor már az egész fanbase másból sem áll, csak kiskorú fiúk szerelmestörténeteiből és konkrétan mikor mással beszélgetsz egy animéről, az első kérdése, hogy "mi a kedvenc shipped"...
Vannak Shonen animék. Vannak romantikus animék. Akinek szerelem kell, nézze azt, de a shonenekben és seinenekben a sztorin, karakterfejlődésen, harcokon van a hangsúly. Nem azon, hogy ki kinek jön be.
Ezzel most senkit nem akarok megbántani, csupán leírom mi zavar, kíváncsi vagyok, ti hogy álltok hozzá ehhez.
Attól függ. Naruto például egész szépen tartotta magát a harcokhoz, karakterfejlődésekhez, de a végére mégis a legtöbb ship canon lett. Na mostmár, ha nem lenne Boruto, lehet a Narutot sem esküvővel fejezték volna, de mivel az animének van folytatása így a mangaka kénytelen volt megházasítani őket.
Nyilván más a helyzet, ha az anime végén jönnek össze, vagy az anime közepén, számomra elég zavaró lett volna ha már a háború ideje alatt mindenki nagyban romantikázik.
Azért tesznek be mindenhova egy kis szerelmi szálat, hogy evvel közöljék, hogy ez természetes dolog, tehát hogy azok a hrcosok is képesek szerelmesnek lenni, ami szerintem tök normális.
De persze a nagyobb romantikákat hagyják meg más kategóriának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!