Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kivegyem az irreleváns szakmám...

Kivegyem az irreleváns szakmámat az önéletrajzból?

Figyelt kérdés
Szakiskolába jártam anno, olyan szakmát szereztem amiben sosem dolgoztam és sosem fogok, majd pár évvel később leérettségiztem estin és szeretnék tanulni valami szakmát amiben tényleg el tudom képzelni a jövőmet, de lényegtelen, addig is jó lenne valami kevésbé rossz munkát találni, de szerintem ez a kőműves szakma csak hátrány ha benne van, de akkor meg hogy néz ki hogy nem tanultam semmit addig csak 25 évesen szereztem érettségit. Mi a jobb szerintetek?

2020. jún. 2. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Beírod, hogy "érettségi: 2011" és ennyi, ami előtte van, az senkit nem érdekel. Ebből nem derül ki, hány éves vagy.
2020. jún. 2. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:
igen csak szinte az összes munkatapasztalatom előtte volt, bár azok sem relevánsak, de egy üres cv-t nem küldthetek, szóval az úgy elég fura, hogy dolgoztam 5 évet majd utána lett érettségim.
2020. jún. 2. 18:11
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Az nem gáz, szerintem szimpatikus, ha valaki felnőttként is hajlandó megszerezni az érettségit, amikor már több macera.
2020. jún. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!