Önéletrajzba ha beszélem az adott nyelvet de nincs nyelvvizsgám akkor bele kell írni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 12:20
1/9 anonim válasza:
Igen. Többet ér az olyan ember aki tud papír nélkül, mint az akinek van papírja de csak makogni tud.
2/9 anonim válasza:
Ha megfigyeled, egyetlen álláshirdetésben sem nyelvvizsgát kérnek, hanem tudást. Teljesen mindegy, hogy van-e egy nyelvből papírod, a használható tudás a lényeg.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. máj. 31. 12:53
4/9 anonim válasza:
Nekem 3 körös interjúm volt angol nyelven. Az amcsi nem azt kérdezte, hogy oszt magának milyen papírja van, hanem azt kellett bemutatnom hogy egy problémát hogyan kezelek.
5/9 anonim válasza:
Ha valóban tudod használni is, akkor mindenképpen. Viszont ha nem, akkor ne. Vagy legalább a valós szintet írd be. Nagy beégés, ha beírod, hogy középszinten beszéled, de nincs papírod és interjún derül ki, hogy csak makogni tudsz
7/9 anonim válasza:
Ennek annyi a "titka", legalábbis én így tanultam, hogy ilyenkor nem a végzettséghez írod be, hanem az egyéb készségekhez. Ott is megjelölheted a szintet.
8/9 anonim válasza:
Nem kell beleirnod hiszen nem tudod bizonyítani hogy tudsz kulgoldiul.
9/9 anonim válasza:
Ha az interjún hirtelen átváltanak az adott nyelvre, és ő tud válaszolni, akkor tudja bizonyítani. Kinőttünk már a papírmániából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!