Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki a kedvencetek a naruto-tol...

Ki a kedvencetek a naruto-tol a boruto-ig?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 01:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és miert?
2020. júl. 8. 01:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sima Narutoban Itachi volt a kedvencem, a Shippudenben Minato és Obito. Borutoban meg Sarada. Itachit a titokzazos személyisége miatt kedvelem, Minatonak nagyon tetszenek a jutsui, Obitonak a háttértörténete, Saradát meg fogalmam nincs miért bírom, olyasmi a jelleme, mint Sakuráé volt, csak kicsit gátlásosabb, egyszerűen szimpatikus.
2020. júl. 8. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER, ha nem láttad a Naruto shippuudent és Boruto-t.

Naruto: Itachi, szintén azért, amit #1 írt.

Naruto shippuuden: Szintén Itachi. Minato, mert egyszerűen imádtam a személyiségét és, tudott teleportálni. Naruto, mert azért valamennyit komolyodott és nagyon sok vicces, komoly, inspiráló jelenete volt. Jiraya, mindent szerettem benne, nagyon szomorú volt a halála. Uchiha Shisui, sok ember nem nagyon veszi észre őt, de számomra megható volt a története, főleg mikor Itachi-tól búcsúzkodott. Madara, szerintem rohadt menő "főgonosz" volt, bírtam őt.

Boruto: Sarada, itt is azért, amit #1 írt. Sasuke, mert jó látni, hogy mennyire megváltozott. Naruto, hokage lett és lehet, hogy ezzel rengetegen nem fognak egyetérteni, de szerintem nagyon jó apa. Ide még tudnék mondani pár karaktert pl. Shikadai, Temari, Shikamaru, Shinki stb..

2020. júl. 8. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!