Mi a véleményetek Sasuke Uchiháról? Szeretitek? Negatívumokat legyetek szívesek kulturáltan megfogalmazni. Nektek ki a kedvencetek a Narutóból?
Nem.Sőt,utálom.Nagyot csalódtam benne,mikor elhagyta a falut.Az anime végén,sőt a Boruto-ban sem békéltem meg vele.Belsőtől eltekintve,nagyon jól néz ki.
És Jiraiya a kedvencem.❤
A legjobb karakter mondjon bárki is bármit. Érett , logiskuson gondolkozik, lehet ezeket a tulajdonságokat azzal ellen érvelni,hogy hányan be tudták csapni a multjával kapcsolatban,meg,hogy egyszer bosszuálló volt aztán a végén meg Kage akar lett lenni,... de az életet elnézve nem is lehet csodálkozni. Naruto úgy nőtt fel,hogy nem volt családja az eléjétől fogva, de Sasuke elveszitette a családját / fel lett áldozva a családja azért az sokkal fájdalmasabb elvesziteni ....
Lehet.hogy beképzelt,öntelt,durva haragos, lenéző de akkor is sokkal de sokkal jobb.Szeretem igy ahogy van !!!
Utolsó, egyetértek.
Nekem is a kedvencem, imádom :)
Ebből is látszik mennyire tudatlan és sablonos ember vagy.
Attól még mert Sasukének nem könnyű kimutatni az érzéseit, annak is megvan az oka, ahogy mindennek amiért ő ilyen karakter lett. És pont ezért különleges..
hát az elején bírtam, majd megutáltam, majd amikor elkezdett kedvesebb lenni Naruto-hoz akkor megint megszerettem, de most háááát nem a kedvenc.
amúgy a kedvencem Kiba <3 , de rajta kívül még bírom Kakashit, Shikamarut és Nejit. :)
Itachi öccse így tudnám jellemezni, hogy miért?
mert amúgy nem sokat ér maga a karakter, Itachinak sokkal jobb karaktere volt és kellett neki valaki aki megölheti és aki a képernyőn marad
Sasuke és Naruto múltját nézd meg, Sasuke mire ment a tehetségével és vérvonalával? és nézd meg Narutot, hogy mire vitte és persze a köztes utakat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!