Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime karakterbe való szerelem?

Anime karakterbe való szerelem?

Figyelt kérdés

Mennyire nagy baj ha az animés lányok vonzobbak számomra mint a valós lányok többsége?

Úgy értem nem csak kinézetre(szép bőr,dús szempilla,és a testük is elég vonzó) hanem a személyiségük is jobb mint a valós lányok többségének.Talán emiatt torzult el annyira a szépségről alkotott képem(Ha egy lányt keresnék akkor hasonlóan gyönyörű es kedves lányt keresnék).Mármint már sok lány próbált flörtölni velem viszont eddig talán az anime miatt a lányokról alkotott képem miatt talán az elvárásaim túl nagyok ezért semelyik se fogott meg annyira(nem néztek ki rosszul.Bár mindegyikből hianyoltam valamit.Valakiből a jó kinézetet másból pedig a kedvességet.)Életemben 1 lány fogott meg viszont nem mertem szerelmet vallani.Azóta már valószínűleg egy degenerate weeb vagyok mivel még pár honappal ezelőtt valahogy sikerült beleszeretnem egy animés lányba.Aztán teljessn depressziós voltam,hogy nem létezik 😆

2020. júl. 5. 20:52
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ez mégis hogyan jött ide 20as válaszadó?😅
2021. ápr. 18. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!