Anime karakterbe való szerelem?
Mennyire nagy baj ha az animés lányok vonzobbak számomra mint a valós lányok többsége?
Úgy értem nem csak kinézetre(szép bőr,dús szempilla,és a testük is elég vonzó) hanem a személyiségük is jobb mint a valós lányok többségének.Talán emiatt torzult el annyira a szépségről alkotott képem(Ha egy lányt keresnék akkor hasonlóan gyönyörű es kedves lányt keresnék).Mármint már sok lány próbált flörtölni velem viszont eddig talán az anime miatt a lányokról alkotott képem miatt talán az elvárásaim túl nagyok ezért semelyik se fogott meg annyira(nem néztek ki rosszul.Bár mindegyikből hianyoltam valamit.Valakiből a jó kinézetet másból pedig a kedvességet.)Életemben 1 lány fogott meg viszont nem mertem szerelmet vallani.Azóta már valószínűleg egy degenerate weeb vagyok mivel még pár honappal ezelőtt valahogy sikerült beleszeretnem egy animés lányba.Aztán teljessn depressziós voltam,hogy nem létezik 😆
Ja nem mondtam a korom.
16/F
Na, szerintem kakukktojás leszek a válaszommal, de akkor is leírom mégha kinevettek.
Nem tudom, mennyire ismeritek a Vonzás Törvényét. (Check-YouTube) Saját tapasztalatomat fogom elmondani, egy szimpla ember vagyok, akinek sikerült ez a módszer.
Pár évvel ezelőtt nagyon kedveltem egy anime karakter jellemét, ezért egy lapra leírtam az összes tulajdonságát, ami tetszett benne. Ugyanezt tettem a kinézetével is (pl: sötét fekete hajszín, nagy boci szemek meg ilyesmik). Elképzeltem ezt a személyt a saját világomban, hogy ő közeledik felém. TÉNYLEG elhittem, hogy megteremtettem magamnak, és csak vártam, nem görcsöltem.
Nos, fél évvel később meg is jelent az életemben. :'D Annyi volt a különbség, hogy sokkal jobbat kaptam a várt eredménytől. Bár, a fő tulajdonságok ugyanazok voltak, nem csalódtam egyáltalán. (Érdekességként senki nem szeret velem barátkozni, de mivel azt akartam, hogy végre valaki mellettem álljon, megkaptam a vágyamat.)
Most újra alkalmazom ezt a módszert csak más karakterrel. Őt szeretném majd a legjobb barátomnak tudni. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!