Arangolo kérdése:
Aki látta a Number24-et az tudja-e hogy lesz 2. évad?ha igen mikor?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat.( nem baj ha nem pontos az idő)2020. jún. 29. 20:31
1/1 anonim válasza:
Pont ma néztem végig, :D s én is épp ez után kutakodtam. Egyelőre akárhol néztem, nincs bejelentve a folytatás, sőt valahol még befejezettnek is van titulálva, amit én azért esélytelennek látok, mivel az utolsó részt elég befejezetlennek érzem. Az anime áprilisban fejeződött be, ha lesz folytatás szerintem fél éven belül max be kell, hogy jelentsék (persze volt már rá példa, hogy egy animének a folytatására több év után derül fényt).
Sajnálom, ez nem sok segítség csak nem akartam válasz nélkül hagyni a kérdésed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!