A Plunderer-nek 2.évada lesz?
Figyelt kérdés
Nagyon befejezetlennek érzem az animét. Az 1.évad végén mutatták hogy Smerman embereket gyűjt (úgy néztek ki mint az Á osztálybol az emberek). Meg megindultak Hináék megszerezni a szavazatokat. Remélem lesz második évad. Valaki tud róla valamit?2020. jún. 27. 13:44
1/6 anonim válasza:
szerintem lesz, és abban lesz benne a sok csata meg mit tudom én. biztosan lesz, így szerintem is befejezetlen.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem lesz. Nagyon átlagosra sikerült. Nem lett nagy durranás, hogy még egy évadot csináljanak hozzá.
3/6 anonim válasza:
Szerintem lehet de ez csak az én véleményem de a vége alapján próbáld be saccolni ne hogy úgy legyen mint az Owari No serph
4/6 anonim válasza:
Biztos ki préselnek még egy második évadot, de szerintem borzalmas lett. Klisés, sablonos. Egy hárem feszt, amibe bele akartak tenni egy erős karaktert/karaktereket, viszont nekem személy szerint ez már sok. Sosem fért össze nekem, a hárem, és a "véresen komoly" anime. Egyszerűen nem lehet komolyan venni.
5/6 Zsoltivagyok:P válasza:
Szerintem lessz sőt kell is hogy legyen tipik úgy építették fel az animét hogy még legyen miért a 2.évadot nézni viszont passz hogy mikor lesz ha eggyáltalán megcsinálják
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!