Az Attack on Titan 4.évadával most mi is van?
Figyelt kérdés
Utána kerestem, és 2020 őszére írták, de se az évadot se más infókat nem igen találtam. Valaki tudja hogy akkor most mi is van, kijött e már, fut e vagy ha nem, akkor mik az új dátumok?2020. jún. 21. 14:32
1/9 anonim válasza:
2020 ősze. Nagyjából 4 hónap van addig, de lehet, hogy a korona bekavar és eltolják 2021-re.
2/9 anonim válasza:
???
Nem értelek. Konkrétan benne van a válasz a kérdésedben. 2020 ősz.
3/9 A kérdező kommentje:
Omh, izé... Valahogy (nemtudom hogy) elnéztem és azt hittem 2021 van.... Bocsi mindenki, közben rájöttem 😂😂😂😂😂😂😂😂
2020. jún. 21. 14:50
5/9 anonim válasza:
A 2020 ősz sem biztos már, eléggé gyanús, hogy az előzetesben már nem szerepelt semmilyen dátum a premierre vonatkozóan.
6/9 anonim válasza:
Eredetileg tényleg 2020 ősze lett volna. De azóta ez változott. Dátum nincs még a kezdésről. Gondolom csak jövőre jön.
És az eredeti stúdiót is (Wit) felváltotta egy másik. (MAPPA)
7/9 anonim válasza:
Mondjuk még a manga sem fejeződött be tudtommal. És úgy tervezik, hogy a negyedik évad lesz az utolsó, azzal lezárják teljesen a sztorit. Eddig az anime nagyon pontosan követte a mangát, szóval amíg az utóbbi javában tart, addig eléggé nehéz lenne az animét kielégítően lezárni szerintem.
8/9 anonim válasza:
7: De a manga nem tart "javában", ugyanis idén befejeződik. Néhány hete mondta a szerző, hogy 5% maradt hátra a sztoriból. Az kb még 6 fejezet
9/9 anonim válasza:
Hivatalosan dec. 7-én jön az első rész, reméljük nem csúszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!